2777
2789
عنوان

دعوا سر چاقاله بادوم😭💔

374 بازدید | 31 پست

یه کم چاقاله برامون اوردن منم یکم اوردم خودمون دوتا خوردیم گفتم ببرم برا مادر و پدرم یهو شوهرم گفت خانواده تو همه زندگی منو خوردن درصورتی ک اصلا هم اینطور نبوده۱۲تا گونی برنج شرکت بهم داده ۴تا داده مادرش من حتی به بابام گفتم گفت من خداروشکر دارم خودم میخرم

میوه اضاف میاد میکنه تو پلاستیک میبره برا مادرش و....

من اصلا این اخلاق ندارم بگم چرا برا مادرت میبری

اما دیروز در عین ناباوری گفت من برگام ریخته بود😐

منم گفتم هربار ک پول کم اوردی اولین نفر پدرمن داد ایقد بهت پول داده ک شمارشش از دستام خارجه گفت مگه من پس ندادم گفتم پس دادن ک وظیفت بوده اما پدرمنم میتونست رات نندازه

بعدم خودش میدونه من بابام باغ ارثیه ای پدربزرگم داده پره بادومه اما من گفتم هوسونه ای بخورع

بخدا تگه عکس بگیرم بببینید دوتا مشته میخندید اما مهم حرفاش بود 

صبی اومد بره خونه مادرش نزاشتم گفتم تو به خانواده من هزارحرف زدی و... 

گفت باشه باز به مادرش گفت من میام 

یهو زد یه بشقاب و سه تا لیوان شکست اخرم درشد رفت

بخدا اگه بخوام از کمک مالی پدرم بگم شمارش از دستم در رفته تااین حد ک پول داد ما ماشین ثبت نام کنیم 

زنگ زد به مادرشم گفت این زن نمیزاره من بیام

حالا شما نظر بدید

راستی میگفت پدرت وظیفشه منم گفتم مادر توعه و خواهر و برادراتم وظیفشونه اما تورو هیچی حسابت نمیکنن

مادرش یه نصف خونشو میخواست بده به ما خودشو کشت اخرم گفت نمیدم

گفتم توام تخم ترک همین مادری ازت توقعی نمیره وقتی ایقد مهربونی کنی اخرم نبینن همینه من توقع داشته باشم تو خوبیای پدرمنو ببینی😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرم اینقد بچه باشه در اینده چه خاکی بریزم‌ تو سرم 😐

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
گور باباش اه نکبت بچه ننه چشم سفید

بقران از چشم سفید بدتره 

خدامیدونه من اگه بخوام از کمک مالی بابام بگم کم گفتم

حتی عروسی دخترعمم بود من کارت از خونم یادم رفت بیارم

زنگ زدم بابام زد بقران هنوزم براش نزدم یه کلمه ام نگفته

مثل خودش برخورد کن هرچی خواست ببره نذار من پارسال خانوادم با شوهرم قهر بودن میخواستم واسه مامانم برگه انگور ببرم نذاشت منم گفتم پس به مامانتم برگه انگور نمیدم بعد اشتی کردن دو بطری برگه انگور بردم واسه مامان خودم یکی بردم واسه مامان اون

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اگه شوهرم اینقد بچه باشه در اینده چه خاکی بریزم‌ تو سرم 😐

هعی خواهر من ک میدونم چرا در کو*ن مادرشو گرفته

چون میخواد نصف خونه رو بگیره

منم میدونم مادرش جون به عزراییل نمیده الانم داره اینو میکشه سمتش بعدا نمیده 

آخریش غیر قابل تحمله😑😑یعنی چی زنگ بزنه به مادرش بگه این نمیزاره بیام،واقعا اخلاقش گنده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خیلی بچه ای  کاش 10سال دیگه فکر ازدواج میوفتادی

ببین 4تا گونی برنج با2تا کارتون روغن برد داد مادرش هیچی نگفتم

برداشت سبزی و میوه و هرچی بود برد داد مادرش هیچی نگفتم

اونوقت یه مشت چاقاله برا خانواده من ک خودشم میدونه باغ بادوم داره دنیا میشه زندگیشو خوردن

مثل خودش برخورد کن هرچی خواست ببره نذار من پارسال خانوادم با شوهرم قهر بودن میخواستم واسه مامانم برگ ...

افرین منم همینکارو میکنم

حالام رفته خونه مادرش میدونم میره میگه همه چیو

برامم مهم نیست