۱۲ روزه زایمان طبیعی کردم دو روز پیش رفتم دکتر برای معاینه بخیه گفت یکی از بخیه باز شده قشنگ اندازه ی بند انگشت فاصله گرفته گفت عسل طبیعی بزن تا یکماه خوب میشه الان دو روزه میزنم ولی هیچ فرقی نکرده خیلی درد دارم کسی تجربه مشابه نداره؟
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
چون که خدا همه چیز را دید و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
مال منم اینطور شده بود رفتم پیشش یه دستگاه نمیدونم چی بود زد بعد گفت احتیاج به بخیه نیس خودش خوب میشه ترمیم کننده کلی زدم سه چهارتا پماد میزدم بیست روزه خوب شد چقدر گریه میکردم فکر میکردم دیگه خوب نمیشه خیلی بد بود ،بخاطر جنس نخ بخیه هست که خوب نیس باز میشه