2777
2789
عنوان

نظرتون راجب رابطه لانگ دیستنس؟

15099 بازدید | 81 پست

من راستش چند وقته دلم پیش یه نفره ولی خب پستاش دپه و همش استوری هاش متن غمگین گذاشته خوشم میاد ازش ولی میترسم تو رابطه باشه و خب کلا از رابطه مجازی میترسم نمیدونم چطوری بفهمم تو رابطس یا ن که حداقل اگه هس قیدشو بزنم ولی خب نمیدونم چطوری بهش بگم

و اینکه نظرتون کلا راجب اینجور رابطه های مجازی چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسخره

آدم عاقل و بالغ خودش رو تو این موقعیت قرار نمیده

بیشتر انگار با تلفن همراهت وارد رابطه شدی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
رابطه ی مجازی از نظرم بچه بازیه  و مال نوجووناست مگه اینکه طرف توی شهر خودت باشه  نه میب ...

اوهوم ولی خب نمیدونم چرا ازش خوشم اومده ولی خب منم آدمی نیستم که مجازی اعتماد کنم بخاطر همین میترسم

مزخرف

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

شناخت کامل نیس

ب مشکل میخورین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه رابطه چرت ک دو اسکل به امید ازدواج و رسیدن به هم  کصشر میگن 😑

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

ب جای اینکه تمرکز و فکرت رو بزاری رو اینکه چطور با یه پسری دوست بشی ،برای خودت هدف تعیین کن و هنر و کار جدید یاد بگیر ،....چهار سال دیگه ک گذشت جز یه دلی ک هربار شکسته و افسرده شدی هیچی نداری ولی هدف و برنامه داشته باشی چهارسال دیگه واسه خودت کسی میشی و با آدم درست و حسابی ازدواج میکنی....‌.