2777
2789

خدایا سپاسگذارم که خونه ای دارم که کارهای خونمو انجام بدمو برای خودم و همسرم آرامش بسازم🙏❤️

سلام دوستای خوشگلم😍

امروز خیلی کار زیاد دارم، کل لباسای سفر رو شستمو باید لباسارو جمع کنمو بچینم تو کمد و خونه رو قبل رفتن دسته ی گل کرده بودم ولی میخوام جارو و طی بکشمو گردگیری کنم که چند روز نبودم خاک گرفته و شستن سرویس ها.💃💃موزیک میزارمو قر میدم موقع کار

حین کار برای صورتمم ماسک صورت درست میکنم و روی مو و صورتم ماسک میزارمو نهایتا دوش میگیرمووووووو تمام😍😍😍😍😍

پاشید باهم انحام بدیم😍😍😍🙆🙆🙆

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان صبحا من اسپند دود میکنمو دارچین میسوزونم برای انرژی مثبتش

و عود روشن میکنم و خونه رو خوشبو میکنم😍😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اول از همه باید گوشی و بذاریم کنار😅

صبحانمو بخورم میزارم کنار😂

منم الان میخوام پاشم برم دوتا کشو کابینت بهم ریختست مرتب کنم ظرفارو بشورم لباسشویی روشن کنم لباسای رخت اویز جمع کنم اگه وقت بشه جارو بزنم گردگیری کنم دسشویی بشورم بزم حموم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

منم الان میخوام پاشم برم دوتا کشو کابینت بهم ریختست مرتب کنم ظرفارو بشورم لباسشویی روشن کنم لباسای ر ...

افرین دخترم😍😍😁

برنامه بریز وقت هس

من خدارو شکر ناهار دارم از دیروز😋

افرین دخترم😍😍😁 برنامه بریز وقت هس من خدارو شکر ناهار دارم از دیروز😋

من شوهرم سرکار احتمالا زود بیاد اون بیاد دیگه نمیتونم به کارام برسم من ناهار باید بذارم ناهار از قبل داشتن یه نعمت

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من شوهرم سرکار احتمالا زود بیاد اون بیاد دیگه نمیتونم به کارام برسم من ناهار باید بذارم ناهار از قبل ...

اره

من خورشتامو معمولا برای ۲ وعده میزارم یکمشو میزارم فریزر بعدا فقط برنج میزارم

الان ماکارانی داریم البته از دیروز

فکنم امروزم تموم نشه🥲

کاری ندارم خونه تمیزه

من شبا همیشه خونه رو مرتب میکنمو روزا کار ندارم

ولی گردگیری و ششتن یرویس ها کار هروزمه

البته امروز خییییلی کار دارم چون نبودم گردو خاک نشسته رو وسایلم