2777
2789

یه دعوای خانوادگی فامیلی شد که پلیس اومد شکایت و کتک کاری اتفاق افتاد که مقصر همسرم بوده حالا پدرشوهرم به دخترم گفت تو سنگ نزدی به کسی یه سنگ میگرفتی دستت میزدی منم گفتم ما آرومیم از دعوا خوشمون نمیاد حالا به دل گرفته من منظورم این بود که نباید کسی رو تشویق به دعوا کرد دعوا خوب نیست و...حالا نمیدونم چیکار کنم رفتم خونشون عذر خواهی کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ناراحت شده سعی کنی با رفتارتون از دلش دربیاری

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

میشه لطفا تاپیک اخرم گزارش بزنید بترکه ؟

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

دخترت مگه چند سالشه که ازش انتظار داره دست به سنگ بشه😑😑😑 میگفتی در به در مگه تخته نرد بازی ...

۴سال و نیمشه اتفاق بدی افتاده زندگیم خراب شده منم عصبی شدم حرفی زدم اونم نه حرف بدی غیر مستقیم گفتم دعوا بده بچه هاتو تشویق دعوا نکن