2777
2789

وااااقعا کم میبینم بینی که عمل نشده باشه

بعد میااان به ما میگن وااا تو چرا عمل نمیکنی

فک میکنن تو چسب باکلاسیه دیگه که باهاش پزم میدن بعد فک نمیکنن که بینی داغونی دلشتن که مجبور شدن عمل کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روز بیرون بودم واقعا قلبم گرفت دلم برای قیافه های نچرال تنگ شده قبلاً معیار زیبایی این بود که یکی با همون اجزای صورتش درکل خوشگل باشه الان معیار شده لب پروتزی و دماغ سربالا😑

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اینک میگن توچراعمل نمیکنی خیلی رومخه 

من دماغم کوچیکه وخیلی دوستش دارم 

بعدیه دوستی دارم سرتاپاعمل هی بمن میگه برودماغتوعمل کن لبتوژل بزن 

بابابتوچه اخه خودم مشکلی ندارم باهاشوون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
نچزال ک کلاسش بالاتره

احسنت

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اون روز بیرون بودم واقعا قلبم گرفت دلم برای قیافه های نچرال تنگ شده قبلاً معیار زیبایی این بود که یک ...

هرکی‌ام اینکارونکرده باشه همش بهش میگن عمل کن ژل بزن 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️