2777
2789

من که اینجوری نبودم..شب قبل زایمانت باید خیلی غذا کم بخوری یا اینکه نخوری..مثلا غروب یه چیز مختصر بخوری

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

بعد زایمان که بچه شیر دادیم خخ 

اما از اون نظر خیالت راحت واسه خیلیا پیش میاد چون باید فشار رو‌به مقعد بیاری حین زایمان 

اما اگه قبلش روغن کرچک خورده باشی تخلیه میشه 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شب شام نخوردم.صبح رفتم ساع۲ هم زایمان کردم..‌دکترم گفت شام نخور یا یه مختصر دم غروب بخور

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

چیزی نخوره که ضعیف میشه نمیتونه زور بزنه !! البته من خودم دو سه روز قبل چیزی نخورده بودم 

بعد زایمان غذای خودمو همراهمو خوردم سیب هم که واسم سم بود خورد انقدر گرسنه م بود 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

مادر رز من دیدم کسایی را که خودشونو خراب کردن...با فشار  این اتفاق مینتاد

منم دیشب به همین فکر میکردم. اما بعد گفتم بهتر از تنقیه کردنه که.

بی خیال بابا.  

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
مادر رز من دیدم کسایی را که خودشونو خراب کردن...با فشار  این اتفاق مینتاد

منم شنیدم ولی خب برا همه اتفاق نمیفته...اگه معدشون خالی باشه که اصلا اتفاق نمیفته

بندگانم را آگاه کن که من بسیار آمرزنده و مهربانم [حجر49]