2777
2789
عنوان

خواهش میکنم در مورد شیاف پروژسترون و آمپول پرولوتون راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7916 بازدید | 52 پست
الهی آمین.خدا خودش همه مامانا رو حفظ کنه خودش نگهدارتون باشه

آمین

برات آرزوی بهترین ها رو دارم عزیزم دلت همیشه شاد باشه 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
اره حتما بگو دقیق یادم نیست بگم چند وقته باید بزنی ولی میدونم اون اخراشهحتما از دکترت بخواه دکتر من گفت نیاز نیست ولی من اصرار کردم  که ریه اش کامل باشه دنیاد میاد چون امپولش ارزونه وقتی میشه با چندتا امپول جلو چیزای بد رو گرفت چرا نزنیم .چون اگه بچه دنیا بیاد ریه کامل نباشه کلی دردسر میشه

راست میگی 

ولی نوبت بعدی من یک ماه دیگست منتظر بمونم تا یک ماه دیگه که رفتم بش بگم یا الان دوباره برم ؟

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم سوالی نداری من برممم

فدات شم عزیزم خیلی کمکم کردی دلم آروم شد ❤

موفق باشی از طرف منم دخمل گلت رو ببوس😍

من از وقتی بی بی چکم مثبت شد شیاف گذاشتم تا ۸ ماه و یک هفته که زایمان کردمفقط استراحت کنمن اورژانسی سزارین شدم

بچه ت مشکلی نداشت ؟ 

امپول ریه برای هشت ماهگی به بعد هستش

متوجه شدم 

ممنون عزیزم شرمنده وقتت رو گرفتم 🌹

من از زمانیکه دکتر قلبشو دید لک بینی داشتم سیاف داد تا ۶ ماهگی.بعد شیاف رو قطع کرد امپول تا زمان زایمان زدم فکر کنم هفته تی یه دونه یا دوتا بود خیلی تاثیر داره عالیه عالی  الانم دخترم سه سالشه

ببخشيد يه سؤال دارم ، منم خونريزي در اثر هماتوم داشتم و دكتر گفت از ١٢ هفته به بعد دارو نميده . من ايران نيستم و اينجا كلا سخت دارو ميدن. ممكنه باز برام مشكلي پيش بياد؟؟

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️