2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خونه بابام بزرگه .تو پارکینگ خونشون یه اتاقه که زمان مجردیم اناق من بوده و خواهرم اینا برنامشون این بود که دو روز آخر هفته میومدن خونه بابام اینا میموندن و من اتاقمو میذاشتم در اختیارشون چون دامادمون خیلی آدم باملاحظه ای هس میگفت این دو روز من توی این اتاق که جدا از ساختمونه من با شم که خانوادت موذب و اذیت نشن. تا اینکه من ازدواج کردم بابام به خواهرم گفت میخوام اتاق رو بکنم انباری و تمام وسایل اضافی که تو حیاط هس رو بزارم توش ، شما هم از این وقتی آخر هفته ها میاین بیاین تو ساختمون پیش خودمون

شوهر خواهرم به خواهرم گفت برو به بابا بگو که من موذب میشم لطفا اتاق رو نکنید انباری تا ما بتونیم آخر هفته ها بیایم خونتون (چون خونشون کوچیک بود تو خونه خودشون دلش میگرفت دوسداشت بیاد خونه بابام اینا که حوصلشم سر نره تو خونشون) خواهرمم رفت به بابام گفت شوهرم اینجور گفته اما بابام گفت نه دوسدارم حیاطم مرتب باشه و من اون اتاق رو میکنم انباری شما هم هروقت میاین بیاین تو ساختمون...

سر همین جریان شوهرخواهرم قهر کرد گفت ما و از خونشون بیرون کردن و دیگه کلا قط ارتباط کرد

ده ساله با هم قهرن که بیشترین تقصیر از طرف پدرم بوده. الان پدرم واسه خواهرزاده هام عیدی فرستاده اما شوهرخواهر پسشون داده به من که برگردونم.

بنظرتون حق داره؟ 

وای خنده ام گرفت.آخه مگه بابات اختیار خونه خودشو نداشته

گفت من دستم تنگ بود مجبور شدم خونه خودمو بدم دست مستاجر و خودم خونه کوچیک بسازم برم توش و تنها دلگرمیم خونه پدرزنم بود اما پدرزنم تو زمان بی پولی من، منو از خونش بیرون کرد