2777
2789

راستش نسبت به اخلاق های خوبمم دیگه حس خوبی ندارم... یجوری انگار از خوب بودنم پشیمون شده باشم.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اخلاق اینکه همیشه هوای خودمو دارم و سعی میکنم به روحیه خودم برسم و با کوچیکترین چیزا سعی میکنم خودمو شاد کنم 

از قیافه هم بجز دندونام که جنسشون خوب نیست و دارم درستشون میکنم بقیه صورتم رو دوست دارم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم میشه بگیچجوری اراده ت قویه

نمیدونم ذاتیه 

اکتسابی نیست 

از بچگی همینطور بودم 

فقط کافی بود که بخوام 

یکمی این اخلاقم ترسناکه چون بقیه فکر نمیکنن اینطور باشم 

مثلا چند سال پیش تو رابطه بدی بودم

هیچ کس حتی خود طرف و اطرافیانم فکر نمیکردن بتونم فراموشش کننم 

ولی وقتی اراده کردم جوری فراموشش کردم که شک ندارم پشمای خودش ریخت زمان زیادی هم نبرد برای همین میگم ترسناکم. 

در مورد قبولی دانشگاهمم همینطور شد 

هر چی خواستم همون شد البته  شانسی و..  نبود اراده و تلاش و استمرار و خودرای بودنم باعث شد

هم اراده ام قویه هم سمجم اگه بخوام ول نمیکنم. 

چه خوب دانشجویچی اید

حتی الانم نامزد فعلیم که انقدر عاشقش هستم جونم حاضرم براش بدم 

و زدم بلاک کردم😐😐البته خیلی تلاش میکنما در کل اوایل هر چیز 

اما بعدش دیگ اراده قوی میکنم و فراموش میکنم

دقیقا برای همون تلاشامه که فکر نمیکنن اینطوری بتونم باشم

الان که هیچی  درسم تموم شد  اما ریاضی خوندم دانشگاه سراسری

چه خوب به نظرتون چجوری میشه اراده قوی داشت من خیلیییی ارادم ضعیفه😔چیکار کنم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
حتی الانم نامزد فعلیم که انقدر عاشقش هستم جونم حاضرم براش بدم  و زدم بلاک کردم😐😐البته خیلی ت ...

چه عجیب و جالب

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

دستام و چال چونم

اخلاقم ادم شادیم

بدی اخلاقم به شدت کینه ایم 

اگر کوچک ترین بدی از کسی ببینم 

قطعا تلافی میکنم

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش