2777
2789

جدیداً خیلی اخلاقم بد شده فقط پاچه بچه ها و شوهرمو میگیرم و اعصابم نمی‌کشه بچه هارو با کارام عصبی و پرخاشگر کردم حتی حوصله شوهرمو ندارم و خیلی بد اخلاق شدم و حتی حوصله حرف زدن باهاشم ندارم و دیگه حتی گریه مم نمیاد و تو دعواهامون نمیتونم گریه کنم و حال و حوصله بیرون رفتن و دیدن ادمارو ندارم داغونم چیکار کنم انقدم کتاب و فیلمای انگیزشی خوندمو دیدم حالم بهم میخوره چیکار کنم روانپزشکان نمیتونم برم قبلاً رفته بودم گفت افسردگی داری و دیگه نرفتم وقت و انرژیشوندارم قرصی چیزی سراغ دارین بدون نسخه بدن من کمی بهترشم

قرص اعصاب بدون نسخه ؟به فکر خودت نیست اون‌بچه ها چه گناهی کردن 

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ روز به همسرت بگو و برو هتل شهرتون بدون هیچکس 

صرفا توی هتل باش 

شام و ناهار هپ اونا درست کنن و فقط استراحت کن و فیلم ببین ورزش کن

اروم میشی

دو روز تنها باش

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
فقط ورزش برو و واسه خودت وقت خالی کن 

اصلاًنمیتونم بچه کوچک دارم 9ماهه کسی ام نیست بسپارمش به اون  قبلاً میرفتم حالم بدتر میشه نمی‌دونم چرا اعتماد به نفسم میاد پائین

عزیزجان اگر تشخیص افسردگی گرفتی بهت قرص میدن

نمونه ش اس ستالوپرام و آسنترا و کنارش پرانول

ولی بدون نسخه نمیشه گرفت.

وقتی تعادل شیمیایی مغز به هم میریزه هیچ فیلم و کتاب انگیزشی نمیتونه درستش کنه. برو اگر دارو لازمه استفاده کن و نتیجه اصولی بگیر.

همسر و بچه هات و خودت رو اذیت نکن

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
قبلاً می‌خوردم الان اسمشون یادم نیست 

خوب نیست بدتر افسرده میشی بایدتحت نظر پزشک مصرف کنی 

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤
آره قبلاً حالا تحت نظر بود دوبار اقدام به خودکشی کردم🥲🥺

ای بابا