2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده همسر

88 بازدید | 9 پست

وقتی با خانواده شوهر(پدر ومادر و برادر)قطع رابطه باشیم اگه یکی از اقوام فوت کنه چکار کنیم

باید بریم یانریم؟

من سالها با مشکلات زندگیم دست و پنجه نرم کردم و هرچی داشتم و نداشتم گذاشتم وسط برای مشکلی که برای خانوادش پیش اومدو هیچوقت خودمو غریبه ندونستم اما سر یه سری مسایل پدر شوهرم خیلی در حقم قدرشناسی کرد و درحقیقت مفت منو فروخته منم دیگه طاقتش نیومد و قطع رابطه کردم

الان هشت ماهه اما مثلا دایی و عمو وخاله و اینارو اگه میدیدم مثل سابق باهاشون برخورد میکردم و میگفتم حساب هرکس جداست

الان یه جوون فوت کرده مون میخاستم برم برای تسلیت اما دایی و خاله همسرم گفتن اگر باخاهرما مشکل داره با ما هم صنمی نداره و واسه چی میخاد بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قطع رابطه ام ولی مشکل اونا صرفا من نبودم کلا با همه بدن

برای همین دایی ها و خاله های همسرم با من خوبن من زیاد رفت و آمد ندارم  باهاشون و سرسنگینم بینشون

اتفاقا پدرِمادرشوهرم فوت کرد رفتیم با همسرم 

نه سلام و علیکی کردیم نه نگاه، انگار وجود نداریم برای هم

حتی دخترم نمیشناختش از جلوش رد میشد اونم بیخیال که بگی بخواد بچه رو ببوسه یا بغل کنه اصصلا کاملا بی حس

🌸🌸

پس میشه فامیل نزدیک همسرتون  برید شاید بهتر باشه  تو مراسم که کسی نمی‌خواد به شما حرفی ب ...

ممنون

منم همین کارو میخاستم بکنم

عروسی بود نرفتم اما گفتم مرگ اونم مرگ جوون فرق داره

ولی متاسفانه فامیل همسرم جز عجایب هفت گانه ن

من تاحالا نشنیده بودم کسی بگه برای تسلیت باید صنم داشته باشیم

به شوهرمم گفتم من اگه پسر همسایه هم فوت کنه میرم

اصلا دلم نمیاد. بلخره یه روز نون و نمک همو خوردیم

گفتم حرفشو میزارم پای داغش

ولی خاله تو نمیبخشم

ممنون منم همین کارو میخاستم بکنم عروسی بود نرفتم اما گفتم مرگ اونم مرگ جوون فرق داره ولی متاسفانه ...

منم باشون قطع ارتباط هستم 

جونم رو به لبم رسوندن 

واقعا حال الانتون رو درک میکنم