2777
2789
عنوان

سحری چی دارید؟

403 بازدید | 39 پست

سلام از روز ۲۵ ماه رمضون 

سحری چی دارید؟؟ 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

خواب دارم

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم

هیچی

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

سحری نمی‌خورم یعنی اشتها ندارم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ساندویچ سیب سوسیس

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
شوهر من همیشه شام میخوره سحری فقط شیر و خرما میخوره شام هم پلو شوشتری بود

پلو شوشتری رو چه جوری میپزید؟

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.