2777
2789
عنوان

طلا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2582 بازدید | 101 پست
ببین از من میشنوی الان نخر  پدر من فروشنده س گف تا ۴ میره ولی دوباره برمیگرده ن ب قیمت ۲ تومن ...

نه دیگه من مشورت میکنم با شماهاتا به نتیجه برسم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
مطمعن؟

من شنیدم(از تحلیل گر های بازار بورس و فلان) که یه افت قیمت تا تقریبا ۲۷۰۰ رو خواهد داشت 

ولی در کل اگه دیتون بلند مدت هست یعنی بخرم تا یکی دوسال نفروشم ضرر نمیکنید چون بعدش دوباره افزایش داره

اما اگه واسه کمتر از یه سال هست احتمال داره موقعی که شما قصد فروش دارید با کاهش قیمت رو برو بشید و ضرر کنید

الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این مملکت چیزی ارزون نمیشه 

فوقش یکم بیاد پایین برا بستن دهن مردم 

بعد دوباره میره بالا اونم نجومی

یه روز به من میگفتند طلا ودلار به این قیمت میشه میگفتم طرف یه چیزی زده 

کسی امید به زندگیم داره ....

برا مس انداز میخای بخری حتنا دست دوم و با اجرت کم بگیر

پیدا نمیکنم اخه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
تو این مملکت چیزی ارزون نمیشه  فوقش یکم بیاد پایین برا بستن دهن مردم  بعد دوباره میره با ...

امید نداشته باشیم چیکار کنیم

من امروز میخاستم بفروشم ۳۵۴۰ میخرید خودش هم ک میخاست بفروشه با اجرت و اینا گفت ۴۲۰۰

چرا انقد زیاد مگه طلا ۳میلیون ۶۰۰ نبود

چرا ب مغازه ها بگو دست دوم میخام

میگن نداریم یا به دوست اشنا میدن

ببین من اخرای مهر خریدم مثقالی ۱۰۵۰۰  الان ببین چقدر رفته بالا هیچ موقع تو دراز مدت ضرر نمیکنی ...

منم برا دراز مدت میخام