2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پول وارد کرد مگه؟ 

اره دیگه یه مبلغی رو باید بزاری اونو زیاد سر در نمیارم

ولی نوبیتکس خودم دارم  مبلغی گذاشتم شبی چند دلار سود میده بهم هفته ای ده روز برداشت میکنم 

نوبیتکس اموزش داره یا ی برنامست فقط؟

برنامس باید بلد باشی حساب کاربری میزنی صرافی هم باید بریزی یکم دنگ و فنگ داره ابرازهویت بشی مبلغ شارژ کنی هر شب راس ساعت معامله بزنی سود میاد تو کیف پول به ریال تبدیل کنی و برداشت کنی 

اره دیگه یه مبلغی رو باید بزاری اونو زیاد سر در نمیارم ولی نوبیتکس خودم دارم  مبلغی گذاشتم شبی ...

عزیزم چطوری خب تحلیلش میکنی من مشکل دارم باهاش اینگه هر روز ی سودی داری خوبه که  من برنامه نوبیتکس ندارم ولی برنامه دیگه دارم براش ولی تحلیلم خوب نیست

برنامس باید بلد باشی حساب کاربری میزنی صرافی هم باید بریزی یکم دنگ و فنگ داره ابرازهویت بشی مبلغ شار ...

🙂الان فهمیدم در مورد چی حرف میزنی اسم این صرافیو فقط تا حالا نشنیده بودم