2777
2789
عنوان

مادر شوهرایی شما هم اینطورین؟

268 بازدید | 18 پست

همه چیزو برا دخترشون می‌خوان من یه سال پیش ازدواج کردم خانواده شوهرم فقد یه گردن بند دادن درسته دستشون درد نکنه ۱۶گرم بود از مشهد گرفتن ک ارزون تر بیفته قرار بود برام سرویس طلا بگیرن ولی نگرفتن گرون میشد ولی گفتن که پول همونارو رو همین گذاشتیم تا کلفت باشه ۳۰ میلیون شد بعد جالب این جاست طلا هایی که با هزار زحمت منو شوهرم گرفتیم چون از پول شوهرم بوده اونا ب اسم خودشون میگیرن کثافاتا با این حال که اصن منطقی نیست  الان امروز رفتیم واسه خواهر شوهرم النگو بگیرن با هم رفتیم بعد خواهر شوهرم خودشو با خواهر شوهر بزرگم که ۶سال ازدواج کرده می‌کشه میگه باید هم وزن همون بگیری برام ب اون ۶تا النگو دادی ب منم باید ۶تا بدی هیچی دیگه نمیاد خودشو با دادشش که یه سالم نیست ازدواج کرده نمی‌کشه ببین چق زرنگه حالا میگیم با اون بکشه اصن مهم نیست ولی نگاه ۴تا النگو امروز گرفت ۱۱۳میلیون شد ۲۳گرم همشون این که هیچ یه گوشواره هم داره ۶گرمه خدا بیشتر کنه ولی من یکم رنجیدم چی بگیم دیگه گفتم بیام با شما در میدون بزارم خدا خودمو بده برا خودم خودم بگیرم 

به نظر من طبیعیه 

شما دخترش نیستی . اگر همسرت ناراحت شه حق داره . اما شما فقط عروسی .. نه عضو خانوادشونی نه وظیفه دارن برات کاری کنن و برعکس

البته با پول خودشون .. نه پول همسر شما

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خونواده همسرمن ی طلا ی گرمی هم برام نخریدن سرویس وهمسرم خرید نشون حلقه همه چی همسرم فقط ی سکه ی گرمی دوتادادن توعروسی

حتی پاگشا وعید هم هیچی ندادن هیچیی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

خب ببین عزیزم خانواده ی شما هم مسلما برای شما بیشتر حاضرن خرج کنن تا دامادشون این طبیعیه که دختر عزیزتر از عروس باشه 

ولی خب همسرت باید اعتراض کنه یا ازشون کمک مالی بگیره، حتما چیزی نمیگه و خواهرشوهرتم زرنگی میکنه

شما هرچی بگی آخرش کاسه کوزه ها رو سرت میشکنن

به نظر من طبیعیه  شما دخترش نیستی . اگر همسرت ناراحت شه حق داره . اما شما فقط عروسی .. نه عضو ...

نگاه هر پیشرفتی تو زندگی من داشته باشم به نفع اوناست هر چیم باشه پسرشون ادامه دهندیی اوناست چرا یکم منطقی فکر نمیکنید

والا خونواده همسرمن ی طلا ی گرمی هم برام نخریدن سرویس وهمسرم خرید نشون حلقه همه چی همسرم فقط ی سکه ی ...

این واقعا بده چون هر چی باشه اونی که نسلشونو ادامه میده همون عروسه نه دخترشون

این واقعا بده چون هر چی باشه اونی که نسلشونو ادامه میده همون عروسه نه دخترشون

با اینکه بیشتر وقتا طرفدار عروسام ولی این حرف ادامه نسل خیلی بی پایه ست مگه زمان جاهلیت اون چیزی که ادامه دهنده نسله نامدار بودنه نه جنسیت شما نباید توقع اینو داشته باشین فرق نباشه مگه شما مادر خودتونو و مادر همسرتونو به یه اندازه دوست دارین

نگاه هر پیشرفتی تو زندگی من داشته باشم به نفع اوناست هر چیم باشه پسرشون ادامه دهندیی اوناست چرا یکم ...

پیشرفت شما و همسرت فقط به خودت و همسرت و بچه ات مربوطه .. به خانواده ی جدیدی که ساختین 

شما آغازگر یه راه و مسیر جدید هستین 

شاید شما زندگی و خانواده ی گسترده دوست داشته باشی ، اما دیگران دلیلی نداره طبق عقیده ی شما زندگی کنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan