2777
2789

سلام بچه ها من پارسال وقتی که هنوز یک ماه مونده بود تا وارد ۳۵ سالگی بشم بخاطر توده چربی که تو سینه م بود رفتم سونوگرافی .دکتر سونو گرافی بهم گفت یه ماموگرافی هم بدی بهتره منم دادم حالا شنیدم زیر چهل سال خطرناکه سرطان زاس خودم استرسی ام بیشتر استرس گرفتم 

از متخصص زنان هم پرسیدم گفت عیبی ندارد ولی واقعا نگرانم کی زیر ۴۰سال مامو داده و اتفاقی براش نیفتاده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 33 سالگی انجام دادم

الان 36 سالمه و خداروشکر مشکلی ندارم. 

جاریم الان 47 سالشه. سالهاست کیست سینه داره و هر 6 ماه یه بار ماموگرافی انجام میده. میدونم قبل از 40 سالگی هم انجام میداده. اونم مشکلی نداره خداروشکر. 

اون توده چربی چی بود و چی شد؟

دکتر سونوگرافی گفت چربیه ولی گفت حالا یه مامو هم بده اتفاقا هم پرسید چند سالته مامو داد و هیچی نبود و توده چربی هم بعد از یه مدت از بین رفت

سلام عزیزم شما ماموگرافی کجا رفتی؟تشخیصشون چطور بود؟

من دزفولم 

راستش تو ماموگرافی توده چربی نشون داده نشد 

دیگه درست نمیدونم شاید به این خاطر که زیر ۴۰سال تشخیص دقیق نیست

ماموگرافی زیر چهل سال سرطان زا نیست. فقط به این دلیل توصیه نمی‌شه که بافت سینه تو این سن متراکم‌تره و ممکنه دقت تصویر کمتر باشه. اگه پزشک صلاح دیده که انجام بدی، حتماً لازم بوده و خطری هم نداره. خیلی‌ها قبل از ۴۰ سالگی انجام دادن و مشکلی براشون پیش نیومده. استرس نداشته باش، فقط چکاپ‌های منظم رو ادامه بده. برو یونوگرافی و ماموگرافی سروش دکتر زهره محمدزاده بالای 25 سال سابقه داره و تشخیصشون عالیه که لازم نشه دوباره تکرار کنی و اشعه مجدد بگیری