2777
2789
عنوان

پروتز سینه

708 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی پروتز سینه انجام داده یکم از تجربه هاتون میگید من ۲۲ سالمه مجرد هم هستم هیکلم خوبه ولی بخاطر باشگاه و عضله سازی سینه هام آب شده و فلت شده کاملا میخوام پروتز سینه انجام بده کسایی که تجربه دارن یا دکتر خوب میشناسن یکم راهنمایی کنید مرسی 

وای با بدن سازی سینه که باید بزرگ بشه🥲

پس چطور برا مردا بزرگ میشه برا زنا اب میشه

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید. 
وای با بدن سازی سینه که باید بزرگ بشه🥲 پس چطور برا مردا بزرگ میشه برا زنا اب میشه

چون بافتشون باهم فرق داره

هیچ ورزشی وجود نداره که سینه زنارو بزرگ کنه

مردا عضله سازی میشه 

زنا آب چون چربیه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حدود ده روزه پروتز كردم

با فیلر یا عمل؟ 

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید. 

منم ۲ ماه و ۱۲ روزه عمل کردم

بسیار راضی ام. دیروز رفتم دکتر، گفت گن رو هم دربیار، دیگه راحت راحت شدم. عمل سختی نیست، نهایت نقاهت و سختی اش ۳ روزه، بعد باید اندازه ۲ ماه صاف و نشسته بخوابی، ولی دیگه کم کم از حالت نشسته کامل به فلت شدن میرسی، ولی به پهلو یا شکم اصلا. رانندگی واقعا تا ۶ هفته نمیشه، امتحان کردم، نشد، واقعا دستت بالا نمیره. و اینکه اول وحشتناک ورم داره، آدم میگه چه اشتباهی کردم با این سایز خیلی بزرگ، بعد ۱ ماه ورم میخوابه و نرمال میشه، ۲ ماه که شد همون سایز میمونه، بعد ۶ ماه فیکس میشه. اصلا قابل لمس نیست، سفت مصنوعی نیست، شیردهی باهاش امکان پذیره، حس سینه هست. 

واقعا هم قشنگه! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
شما کجا انجام دادی هزینش چقدر بود

من رشت عمل کردم، شد ۷۵ تومن با تمام آزمایشات و کرم ترمیم کننده و گن سینه و اکو قلب. عمل سختی نیست، نقاهتش هم نهایتش ۳ روزه، بعد اون دیگه یاد میگیرید چجوری باهاش زندگی کنید. خدارو شکر میکنم و به سدن راضی هستم از عملم. منتور کرد گذاشتم، خیلی خوشکل شده، منتظرم هوا گرم شه!😁😁😁

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من رشت عمل کردم، شد ۷۵ تومن با تمام آزمایشات و کرم ترمیم کننده و گن سینه و اکو قلب. عمل سختی نیست، ن ...

مبارکت باشه عزیزم واقعا خیلی خوبه سینه مخصوصا اعتماد به نفسی که ادم میده موقع لباس پوشیدن منم پرسیدم گفتن ۷۵ تومن 

بعد از عمل هزینه دگ ای نداره؟ 

مبارکت باشه عزیزم واقعا خیلی خوبه سینه مخصوصا اعتماد به نفسی که ادم میده موقع لباس پوشیدن منم پرسیدم ...

نه دیگه هزینه ای نیست

یه کرم ترمیم کننده باید بخرید و چندتا ویزیت بعد عمل هم دارید. مال من، روز سوم بعد جراحی رفتم حموم و با پانسمان رفتم مطب دکتر که پانسمان رو باز کردن دیگه، دو هفته بعدش هم رفتم، دو ماه بعد جراحی هم رفتم دیدار دکتر و گن رو دیگه باز کردم. دکتر گفتن ۶ ماه دیگه دوباره باید برم دیدارشون.

راضی هستید ؟درد داره؟ یکم توضیح میدید راجب عملتون بعد چ سایزی زدید شما؟

آره خدا روشكر راضیم

عمل راحتیه

دردش با  مسكن از بین میره

نقاهتش برای من دو سه روز بود

سایز ٣۵۵ سی سی موتیوا الان سایزم ٨٠ هست

قبلا فلت بود اصلا نداشتم

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...

اره میتونی بری انجام بدی دکتر محمد سراج برای پروتز سینه واقعا دکتر ماهری هستش البته من پیشش پروتز و لیفت همزمان انجام دادم 29 سالمه شمام نمونه کاراشو ببین خواستی برو مشورت بگیر