2777
2789

عزیزات من ۳۰۰ ملیون پول با وام و قرض و... جور کردم شوهرمم به حرفم اعتماد کرد و همراهیم کرد و خانه بازی زدیم...

الان ۱۵ روزه... درامد نداریم حتی کرایه هم باید از جیبمون بدیم. چون در نیومده... بچه ها دعا کنید..ما موندیم و کلی بدهی و پشیمانی.... 

هر کی دعا کنه از خدا میخوام دستشو بگیره تو سختی هاش

تروخدا برامون دعا کنید

لطفا اگر دعایی بلدین ک مشتری جلب میکنه بهم بگید

اجرتون با صاحب این ماه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج شنبه ها40 بار نصر بخون

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
امشب 14 مرتبه دعای ناد علی بخون بعد 100تا صلوات بفرست انشالله که حاجت روا بشی عزيزم منو هم دعا کن که ...

حتما چشم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

ایشالا همه چی خوب شه براتون، تلاش کنین خدا بی جواب نمیذارتتون شاید اینجا نشه ولی حتما براتون جبران میکنه، خیلی بیشتر از اونی ک انتظارشو داری برات روزی میرسونه، فقط باورش کن

عزیزم صبر کن. کار جدید صبر میخواد . یه سال اول شاید از جیب خورد ولی راه میفته نگران نباش . تبایغ پخش کنین محل های اطراف 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

گلممم تبایغات ور مدارس و دبسنان ها و مهدکودک  ها بکنید 

عزیزم ساعت کار خانه  های بازی معمولا عصرا و تا شب  هست 

کسی که صبح اون  هم توی ماه رمضان نمیاد خانه  بازی 

هر کاری که بزنی ۶ ماه افت داره تا به درامد برسه 

خدا شگر شما الان به تابستان نزدیکه 

گلم ناامید نشو 

منم چندسال پیش یک مغازه ای زدم چندماه اول از جیب اجاره میدادم اما ناامید نشدم رفتم دیدم تو کارم باید چطوری رفتار کنم و چه مهارتهایی لازم هست همه رو از اینترنت یاد گرفتم و الحمدالله طوری شد که مشتری ها گاها صف می ایستادند

فقط نباید ناامید بشی معمولا کسب و کارها در ابتدا همینن چون هنوز شناخته شده نیستی و شما تجربه جلب مشتری نداری

تبلیغ کن و رفتار با مشتری ها تو شغلت از اینترنت یاد بگیر

اگر بعد یکسال از کسب و کارت هنوز به درامد نرسیدی اونوقت میشه گفت که موفق نبودی

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
گلممم تبایغات ور مدارس و دبسنان ها و مهدکودک  ها بکنید  عزیزم ساعت کار خانه  های باز ...

متاسفانه تابستونا کمتره چون هوا خوبه میرن فضای باز

گلم ناامید نشو  منم چندسال پیش یک مغازه ای زدم چندماه اول از جیب اجاره میدادم اما ناامید نشدم ...

برام دعا کن