2777
2789

سلام عزیزان لطفا ازین فرصت طلایی رو از دست ندین التماس دعا.

هرکس نماز قضا بر ذمه‌اش باشد قبل از ظهر جمعه آخر ماه رمضان ۴ رکعت نماز (به صورت دو نماز دو رکعتی) بخواند و در هر رکعت بعد از سوره حمد یک مرتبه آیه‌الکرسی و ۱۵ مرتبه سوره کوثر را بخواند ثواب ۲۰۰ سال نماز قضا را کفایت می‌کند .

وبعد از اتمام نماز  تسبیحات فاطمه زهرا و این دعا را بخواند :

یاسابقَ الفوتِ یا سامعَ الغیُوبِ (یا سامِعَ الصَّوتِ یا جامِعَ الفوَتْ)

یا مُحیَ العِظامِ بَعدَ المَوتِ

صلِّ علی محمد و آل محمد

وَ اجعل لی فرجاً و مخرجاً مِمّا اَنا فیه

اِنّک تَعلمُ و لا اَعلَمُ

و انت مُقدِّرُ و لا اُقدّرُ و انت علاّمُ الغیُوب یا واهبَ العطایا

یا غافرَ الخطایا، یا سُبّوحُ یا قدوسُ، یا ربَّ الملائکة و الرّوح

ربِّ اغفر و ارحَم و تَجاوَز (عَمّا تَعَلَمْ اِنَّکَ اَنْتَ العَلِیُّ الَاعْظَمْ) فانّک انتَ الاعزّ الاجلّ الاکرم.

(یا ساتِرَ الْغُیوُب یا کاشِفَ الکُروُب یا غافِرَ الذَنُوبَ یا ذَالْجَلالِ وَ الِاکْرام

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

ممنون گلم

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منبع هم میگی

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
واقعا؟

بله عزیزم حتما بخون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

به به عزیزدل من😍😍

سال تو مبااارک خانم😘❤

الهی قشنگترین سال زندگیت باشه🤩🥰

التماس دعا🙏

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

صحت این روایت رد شده تو هیچ منبع معتبری پیدا نشده

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
منبع هم میگی

کتاب معراج  المومن به روایت از پیامبر 

حالا ما کاری به اون ۵۰۰ سالش نداریم ولی خوندنش که ضرری نداره گلم.

نه بابا!! اینا همش الکیه چراالکی شایعه میکنید!!! یکی بخاطر حرف شما انجام بده نماز قضاهاشو نخونه هم ...

توی کتاب معراج المومن به روایت از پیامبر اومده حالا ما میخونیم مثل وقتی که میگن که خوندن ۳ تا توحید برابر با ختم قرآن کریم ما هم می‌خوانیم این نماز چیزی که ازمون کم نمیشه

عزیزم جای نماز قضا رو نمیگیره  ثوابش زیاده

اره دقیقا اینجوری میگن که ما بخونیم وگرنه خب مسلم که جای اون رو نمیگیره