2777
2789
عنوان

گزارش کار[روزهشتم]غیرممکن‌ها🌱

129 بازدید | 16 پست

سلام شبتون بخیر

ساعت مطالعه:۸ساعت

تعداد تست:۱۴۳تا

کیفیت مطالعه:خوب

شرح حال:

بعد سحری خیلی خوب بود، انگیزه و انرژیم زیاد بود ولی از بعدظهر و شب انگار تحلیل رفته‌ام

بدن درد بدی گرفتم، ضعفم داشتم اصلا نمی‌تونستم تمرکز کنم روی درس

کم‌کم آثارخستگی داره خودش و نشون میده

اولین باره که ۸ روز متوالی دارم درس می‌خونم، همین بهم انگیزه میده که جا نزنم

ولی نمی‌دونم چی میشه که یع دفعه میبینی ساعت ها خیره ای به خط کتاب و هیچی نخوندی الان دارم تو این حالت به سر میبرم

خوابای ترسناک و روزشماری نفس گیر کنکور

به امید روزی که یک شب بدون فکر و خیال کنکور چشم روی هم بزاریم🥲✨️

میشه یکم بهم انگیزه بدین؟

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱

@قلب_زرد_ @jnjnjnjn  

نمی‌دونم چطور بگم،چطور شروع کنم ولی همینو می‌دونم که من دوباره جوانه زدم،شوقی از امید درون من میتپه یک حس که میگه"تومیتونی،حتی اگه همه بگن غیرممکنه" اگه به پیوستن به غیرممکن ها علاقه داری تایپکامو دنبال کن🥺🌱

@fifilop نمی‌دونم صبح بود یا ظهر که تایپک های انگیزشی تون و دیدم و یکم حالمو خوب کرد، برای همین بهتون درخواست دوستی دادم اگر مایلید هرشب اینجا تگتون کنم به بچها انگیزه بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم عالیهههههه

به همین گزارش دادنا ادامه بده چون باعث میشه که برای همین گزارش دادنه یک ذره بیشتر تلاش کنی واسه درس خوندن ببین عزیزم تو این همه درس خوندی فقط چند روز دیگه به کنکور باقی مونده یعنی تو اگر که الان جا بزنی رسماً خودتو تباه کردی تمام اون تلاش‌ها رو هدر دادی 

می‌دونم خسته‌ای و من خودم به شخصه میگم که چند روز مونده به آخر کنکور واقعاً سخت‌ترین روزهاییه که می‌تونه آدم تجربه بکنه مخصوصاً شب قبل از کنکور

ولی الان واقعاً پشیمون نیستم شاید می‌تونستم یه راه دیگه‌ای رو برم ولی تو راهی که انتخاب کرده بودم واقعاً موندم استقامت کردم و درس خوندم تلاش کردم

خیلیا می‌گفتن به هدفات فکر کن به آرزوهات فکر کن که اگه کنکور خوب بدی می‌تونی به اونا برسی ولی من فقط به اون حسی فکر می‌کردم که بعد از رسیدن نتایج کنکور توی من ایجاد می‌شد اون حسی که هیچ جوره نمیشه توصیفش کرد انقدر که خوبه انقدر که آرامش بخشه لذت بخشه حتی الان که دارم بهش فکر می‌کنم که برای چندین سال پیشه و ولی من هنوز یادم مونده که من شبش نماز می‌خوندم و به خدا می‌گفتم که خدایا بزار من بعد از جلسه کنکور بعد از دیدن نتایج کنکور اون حسو تجربه کنم و وقتی که اون حسو تجربه کردم واقعاً علاقم به خدا چند برابر شد خیلی حس خوبیه واقعاً اگه تلاش کنی و نتیجه تلاشتو ببینی زندگی برات یه طعم دیگه‌ای پیدا می‌کنه

ازت خواهش می‌کنم برای همون چند ثانیه لبخند و حس خوبی که می‌گیری بعد از دیدن نتایج کنکور جا نزن تلاشتو بیشتر کن و اونقدر بخون که با خودت بگی من تلاش خودمو کردم دیگه بقیه‌شو بسپاری به خدا🩷

موفق باشی عزیزدلم💙

@fifilop   نمی‌دونم صبح بود یا ظهر که تایپک های انگیزشی تون و دیدم و یکم حالمو خوب کرد، برای ...

سلام دختر خانوم زیبا ☺️❤️ باعث افتخاره عزیزم چشم چرا که نه 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

عالیهههههه

تو میتونیییی

موفق باشیییییی دخترک قویییی🤍🌿

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

خیلیا  از ترس نتیجه بد از ترسای تو ذهنشون حتی استارت یک ساعت مطالعه رو هم نمی‌زنن 

و این فوق العادس که تو با وجود همه اینا با وجود سختیاش با وجود استرساش باز به درس خوندنت پر قدرت ادامه میدی 

موفق اونی نیست که ۱۳ ساعت میخونه اونیه که تو اون ۸ ساعت مفید میخونه دقیق میخونه 

یادت باشه هیچ تلاشی بی ثمر نخواااااهد موند پس ادامه بده و خودتو باور داشته باش 

یاعلی 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
عزیز دلم عالیهههههه  به همین گزارش دادنا ادامه بده چون باعث میشه که برای همین گزارش دادنه یک ذ ...

چقد حرفات وایب مثبت داشت، یک حس شوق رسیدن به همچین حسی، حس کردم🥲🩷

خوشحالم که تو به اون حس سبکی و رضایت بعد کنکور زسیدی و پاداش همه زحماتتو گرفتی نمی‌دونم ولی احساس می‌کنم این دفعه مثل همیشه ها نیست قراره این دفعه برسمم

مرسی که بهم کلی انرژی و انگیزع دادی😃❤️

عالیهههههه تو میتونیییی موفق باشیییییی دخترک قویییی🤍🌿

مرسیی🫂🌱

خیلیا  از ترس نتیجه بد از ترسای تو ذهنشون حتی استارت یک ساعت مطالعه رو هم نمی‌زنن  و این ...

درسته به خودم باور دارم که میشه، مرسی از حرفای قشنگت🫂✨️

چقد حرفات وایب مثبت داشت، یک حس شوق رسیدن به همچین حسی، حس کردم🥲🩷 خوشحالم که تو به اون حس سبکی و ...

ببین عزیزم اینکه آدم نمی‌دونه بعداً چه اتفاقی قراره بیفته تا یه حدی چرته چون واقعاً تو اگه تلاشتو کرده باشی بی‌ثمر نمی‌مونه تو اگه تلاشتو کرده باشی حداقل چند تا تست مهمو می‌تونی خیلی راحت بزنی و اون حسی که توی کنکور وقتی اون تست‌ها رو بتونی بزنی اون انگیزه‌ای که در لحظه برای تو ایجاد میشه باعث میشه که بقیه تست ها هر چقدر سخت باشه تو بالاخره بتونی بزنی

جا نزن عزیز دلم جا نزن چون اگه جا بزنی هیچ وقت اون حسو تجربه نمی‌کنی ولی امان از وقتی که تا لحظه آخر تلاش می‌کنی اون حسی که ببین من الان یه عالم پول ازم بگیرن ولی بگن اون حسو دوباره تجربه می‌کنم قبول میکنم

چون اون حس رضایتی که توی زندگی نه فقط کنکور تو هر لحظه از زندگی وقتی که تلاشتو می‌کنی و ثمره تلاشتو می‌بینی این حسو تجربه می‌کنی و به نظر من این حس قشنگ‌ترین حسیه که می‌تونی مثل مادر شدن مثل رسیدن به هدفات مثل خوشحال کردن یه نفر تجربه کنی

مهم نیست چقدر تفاوت سنی داشته باشیم برای منی که یک مادرم همه دخترا مثل دختر خودم می‌مونن برات آرزو می‌کنم این حسو نه فقط بعد از کنکور توی تمام زندگیت این حسو داشته باشی حس رضایت از خودت حس سرزندگی🩷

هر وقت هم نیاز داشتی به دردل من هستم عزیزکم💙

@قلب_زرد_   @jnjnjnjn    

۶ ساعت 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

سلامم

من فرهنگیان میخوام . به خاطر همین فقط تا اردیبهشت وقت دارم 

تا الان خیلی دست و پا شکسته خوندم . مثلا یه روز پنج ساعت میخوندم و بعدش چهار روز هیچی . میدونم که خیلی کوتاهی کردم . و میدونم که خیلی دیره . راستش هیچ امیدی ندارم .‌ولی ...

ولی نمیتونم بمونم پشت کنکور . از یه طرف به جز فرهنگیان چیز دیگه ای نمیخوام که برم آزاد و یا هر رشته ای ، فقط به اسم دانشگاه رفتن .

میخوام برای آخرین بار ، دوباره زورمو توی این حدود دوهفته بزنم . شاید مسخره باشه . ولی من چاره ای ندارم . باید چنگ بزنم به همون یه کوچولو امیدم .

شما هر شب اینجا گزارش کار میدین؟ میشه منم باشم از فردا؟ 

👩🏻‍🏫