2777
2789

من یه غلطی کردم با مامانم درمورد اینکه میخام دانشگاه رو توی یه کشور دیگه بخونم حرف زدم. اولش با داد گفت اونایی که بورسیه میشن یه چیزی ولی برا کسایی خوبه که بتونن ماهی دو سه هزار دلار بدن. بعدم که گفتم یه راهاییم برای بورسیه هست باز داد زد که وقتی کسایی که دکترا دارن کلی طول میکشه بتونن برن کی میاد تو رو با دیپلم قبول کنه. مامانم کلا میخاد بگه که نه وقتی اینجور حرفا پیش میاد عصبانی نمیشه ولی همیشه تا بحثشو کردم درجا داد زده.

بابامم وقتی شنید گفت حالا فعلا همینو بخون بچه شنبه معلمت ازت میپرسه. اونقدر با لحن تحقیرآمیزی اینو گفت که خواهر کوچیکم خندش گرفت. بعدشم حرفاشو با مامانم شنیدم میگفت تا به یه دوره سختی میرسه فقط دنبال یه میون بره که یه وقت سختی نکشه و اینجور چیزا... اون موقع ویدیو درسی نگاه میکردم فقط صداش رو تا ته زیاد کردم که بیشتر نشنوم. کاش حداقل کسی رو داشتم که حمایتم میکرد ولی فقط خودمم با خودم.

آخه چرا؟

چه اشکالی داره که منم یه آرزو و هدفی داشته باشم؟ چه عیبی داشت میزاشتن امید داشته باشم؟ چرا حتما باید ناامیدم میکردن؟ واقعا چرا؟ هر دلیلیم که داشتن موفق شدن

الان واقعا حس میکنم که هیچوقت نمیتونم به هدفام برسم هیچوقت نمیتونم هیچکاری کنم یا حتا زندگیم رو تامین کنم

ولی اگرم بتونم قسم میخورم به کوری چشم اینایی که اینجوری زدن توی امیدم و ناامیدم کردن میرم.

(خواهشا نپرسین، کلاس دهم تجربیم و رشته ای که دوست دارم روانشناسیه)

کامل نخوندم ولی پی دونم چی میگی ب منم همش میگن بدتر آدم و ناراحت میکنن نمیزارن بخونیم

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این مشکل اکثر ماهاست .پدر مادرا با افکار سنتی و رفتارای تند بنظر خودشون صلاح مارو میخان ولی با حرفاشون اعتماد بنفس مارو از بین میبرن. اشتباه بزرگشون اینه که اول فکر میکنن که مردم چی میگن بعد تصمیم میگیرن یعنی بخاطر نظر مردم ممکنه آینده و زندگی بچه شونو نابود کنن. من خودم برام اتفاق افتاده .با یه ازدواج سنتی که پدرم دختره رو انتخاب کرده بود چون پدرش رو میشناخت و میگفت پدرش مرد خوبیه و من اصلا دختره رو ندیده بودم و ازدواج کردم و اخرش با کلی اختلاف نظر و درگیری جدا شدیم . خیلی روم تاثیر منفی گذاشت و هنوز باهاش کنار نیومدم