2777
2789

تو رهگیری مرسوله زده تحویل شد خودم خونه نبودم ولی مامانم اینا بودن میگن بسته ای نیومده اصلا چطور چنین چیزی ممکنه😭😭😭😭

اینا تو پست عادیه😂 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین جور شد

الان یک ساله هنوز بسته دستم نرسید  

تو سیستم زده بود تحویل داده شد و امضا هم کرده بود مامور پست 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

پیگیری کردم هر روز اداره پست بودم 

جالبه مامور پست زبون داشت دو متر  می‌گفت حتما یکی از خانوادت گرفته نمی‌خواد بهت بده. 😂منم حالش جا آوردم. بردمش پیش رییس کلی دعوا و سر و صدا  گفتن پول بسته سریع بریز به کارت خانم  تا برات بد نشه  

پست خیلی بی در و پیکره مزخرف ترین اداره هست

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

حتما پیگیر باش  برو اداره پست اسم پست چی محل تون با شمارش بگیر. و ولش نکن  تا زرنگ بازی درنیارن 

اگه قبول نکرد برو اتاق رییس شاکی شو 

تو سایت هم حتما شکایت کن 

انشالله که از شما پیدا بشه 

از من دو تا بسته بود  از دو شهر متفاوت  که فقط یکیش رسید 

پست چی هم که کلی التماس و خواهش  دیگه خسارت بهم نداد