2777
2789

مثلا یه بار  برنج کته کرده بود توش هویچ‌ریخته بود هویچ ها شم خام بود خیلی  بوی بدی میداد انداختم دور یا بار برنج هندی درست کرده بود روش یه تیکه ی کوچیک مرغ که اونم بچه هاش بهش ناخن زده بودن کنده بودن تو ظرف یه بار مصرف  آورد اونم اصلا قابل خوردن نبود انداختم دور از بقیه ای همسایه هام پرسیدن گفتن واسه ما نیاورده میده دست دختر ۸ سالش میاره  الانم کته درست کرده توش زر چوبه ریخته داده دسته بچه آورده منم گفتم ما نمیخوریم بده به یک دیگه  پسش دادم که دیگه نیاره وضع مالیشونم خیلی خوبه چند تا خونه دارن ماشین و زمین ولی نمیدونم چرا اینکارو میکنه یعنی دیونه چیزین 

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شما خصومتی دارن ؟

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

نه احتمالا دستپختش خوب نیست و شاید فکر میکنه بوش میاد خونتون و دلتون میخواد 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

آخه قعطی زده هام این هارو نمیخوره 

😂

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اصلا از زنهایی که غذاهای من درآوردی چرت میپزن متنفرم

خوب احمق بلد نیستی از یکی بپرس یا بزن گوگل چیه اونهمه مواد غذایی رو حروم میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

در خونه رو باز نکن!  

من که همه اعضای خانواده امون کلید دارن فامیل هم بخواد بیاد قبلش زنگ می زنه!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

رو دستش می مونه میفش میاد بریزه بیرون کیده به تو 

یه منتی هم رو سرت نی اره

نباید قبول کنی شان خودت رو حفظ کن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵