2777
2789
عنوان

رژیم

68 بازدید | 9 پست

سلام خانما نن تقریبا نزدیک دو هفته شام نمی‌خورم و یه بشقاب سالاد میخورم و ناهر اینا هم کم میخورم الان صبح پاشدم دیدم نصف صورتم پر جوش شده و خشک شده و پوس پوست میشه اینم اضافه کنم قبل از رژیم پوست مو و پوستم چرب بود و یکمم ریزش مو گرفتم ممکنه از رژیم باشه؟و اینکه میشه چند تا غذای رژیمی معرفی کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این رژیم فقط ساعتشو رعایت کنیم کافیه ؟ دبگه میشه هر چیزی خورد ؟

پر خوری دیگ نباید بکنی تو اون ۸ ساعتم باید رعایت کنی ک بهتر نتیجه بگیری 

سعی کن خوراکی سوپرمارکتی و هله هوله و غذا مضر نخوری سالم خوری کن

بابا رژیم فست بگیر

من خودم ده روز از ماه رمضون روزه گرفتم

یک و نیم کم کرده بودم.هیچ چیز خاصی هم رعایت نکردم

ولی اگه فستینگ گرفتی شیرینی شکر و چیپس رو حذف کن

بقیه رو راحت بخور

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تو این رژیم فقط ساعتشو رعایت کنیم کافیه ؟ دبگه میشه هر چیزی خورد ؟

نه منع شکر و چیپس داری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چجوریه میشه توضیح بدی؟

باید از یکی ک بلده بپرسی،من۵کیلو اضافه وزن دارم

بم گفته از۶عصرتا۱۰۰صب فردا غیر اب و چای نخورم.قند و شکرم حذف کنم .و هرچی ک قند داره