2777
2789
عنوان

میشه در مورد قلم چیم نظر بدین؟

145 بازدید | 11 پست

الان درصدارو میگم :

ریاضی : ۲۰

فنون: ۸۷

عربی: ۸۷

عربی آشنا: ۵۰

جامعه: ۵۳

روان: ۷۷

روان آشنا: ۶۰

تاریخ: ۵۰

جغرافیا: ۷۰

فلسفه: ۴۳

تراز کل : ۵۹۹۸

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

و اینکه چند ساعت پیش فرستادم اسکرین کارنامه رو به مشاورم 

سین زده جواب نداده هیچی هم نگفته 🥺

یعنی خیلیی بد بوده که اعصابش خورد شده هیچی نگفته؟

بهش بگم چرا جواب نداده؟

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا سرش شلوغه

البته ترازت واقعا خیلی اوکی نیست

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
یا سرش شلوغه البته ترازت واقعا خیلی اوکی نیست

اررههه این دفه اومد پایین 🥺

گلم رشتتون ادبیات هست؟ بد نیست خوبه ولی میتونه بهتر باشه برسون به بالا ۶ هزار حداقل

آره ادبیاته.

ممنون گلم ❤️

آره ادبیاته. ممنون گلم ❤️

عزیز دلم من خودم زمانی کنکور میدادم یادمه تراز بعد عیدم جالب نشد که من مشکل خانوادگی هم داشتم

دیگه بعدش خیلی خوندم اصن قید همه چی رو زدم شبا ۲ میخوابیدم صبحا ۶ بیدار بودم کنکور واقعا خوب دادم شکر رتبم شد ۱۹۰ ولی رشته و اینا رو نپرس اینجا نمیشه گفت😅

عزیز دلم من خودم زمانی کنکور میدادم یادمه تراز بعد عیدم جالب نشد که من مشکل خانوادگی هم داشتم دیگه ...

چقدددد خوووووووب🥺🥺🥺🥺🥺🥺

منم خیلی دوست دارم سه رقمی بشم 

اما هر چقددد میخونم تست تاریخ جغرافیا رو نمیتونم جالب بزنم 

ریاضی هم همینطور 

بقیه چیزا خوبن به نسبت 

عربی و فنون رو همیشه خوب میزنم اینا نقاط قوت منن 

اما خب همه چی که اونا نیست :(

تشریحی جواب دادنام خوبه همیشه بیستم 

الانم که نهایی اومده به نسبت به نفع منه!

خیلی روحیه ام بده الان 

اینم که جواب اسکرینم رو نداد حالم بدتره 

انگار میگه خیلی بده 🥺😭

عزیز دلم من خودم زمانی کنکور میدادم یادمه تراز بعد عیدم جالب نشد که من مشکل خانوادگی هم داشتم دیگه ...

تبریک میگم عزیزم چه عالی

به نظرت کسی که پایه متوسطی داره از الان سخت تلاش کنه موفق میشه؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
تبریک میگم عزیزم چه عالی به نظرت کسی که پایه متوسطی داره از الان سخت تلاش کنه موفق میشه؟

مممنونم ولی این حرف ماله چندسال پیشه الان فارغ التحصیل شدیم رفت پیر شدم 😅

حتما میشه ولی تو اون یه ماه من معلم خصوصی برا درس ضعیف بودیم داشتم هفته ای سه روز خودم میخوندم و تست میزدم معلمم از من سوال می‌کرد نکته میگفت بهم