مهلا_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 134 عنوان بارداری خارج رحمی 66 بازدید | 7 پست من یه بارداری خارج رحمی داشتم ک عمل باز کردن و لوله راستمو هم از دست دادم...بنظرتون حالا ک باردارم،زایمانم بخاطر اون عمل سزارین میشه؟؟؟ 1403/01/16 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرروس عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 840 عزیزم چرا زود باردار شدی منم تجربه بارداری خارج از رحم داشتم خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
مهلا_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 134 عزیزم چرا زود باردار شدی منم تجربه بارداری خارج از رحم داشتم ۱سال و نیم بعد باردار شدم....دکترم گفته بود ۶ ماه بعد میتونی....وای خیلی سخت بود شما هم عمل کردین؟
فرروس عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 840 ۱سال و نیم بعد باردار شدم....دکترم گفته بود ۶ ماه بعد میتونی.... وای خیلی سخت بود شما هم عمل کردین؟ بله منم اورژانسی عمل شدم لوله سمت چپمو خارج کردن بعدش خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
مهلا_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 134 بله منم اورژانسی عمل شدم لوله سمت چپمو خارج کردن بعدش خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم منم لوله راستمو از دست دادم.... زایمانت طییعی بود یا سزارین؟؟؟
فرروس عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 840 منم لوله راستمو از دست دادم.... زایمانت طییعی بود یا سزارین؟؟؟ سزارین اخه من قبلش یه بچه داشتم سزارین زایمان کردم ولی فک نکنم ربطی داشته باشه به این عملت چون رحمتو باز نکردن خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
مهلا_مستعار مدیر استارتر عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 134 سزارین اخه من قبلش یه بچه داشتم سزارین زایمان کردم ولی فک نکنم ربطی داشته باشه به این عملت چون ... ممنون عزیزم