من زیاد اطلاع ندارم ولی جهیزیه ای که با خودت می بری رو فکر کنم جایی هست که ثبت میکنن ثبتش کن حتما
اصلا بچه دار نشو خیلی حواست باشه به این موضوع خواهشا
رابطه ی محافظت شده از سمت آقایون هم فقط تا ۹۰ درصد پیشگیری میکنه واسه همین مرتب خودت رو چک کن و دقت داشته باش
چون بچه تورو پای بند به این زندگی می کنه سقط واسه ما دخترا سخته جدا از آسیبی که به بدنت میزنه روحت رو نابود می کنه و اینکه ممکنه اصلا احساسی شی نگه داری که خلا زندگی مشترکت باهاش پر شه ولی تهش ده سال دیگه تو می شی یک زن شکست خورده ای که با حرفای آره من بخاطر بچم کردم …بخاطر بچم موندم و… خودش رو گول میزنه
خلاصه که تا جایی که می تونی تو این زندگیکار کن ، به درآمد برس ، پول سیو کن ، همزمان از همسرت هم تا جایی که می تونی هرچند کم پول و طلا بگیر و سیو کن
پس انداز داشته باش تا جایی که یک روز اگه به قول خودت دیدی هیچ جوره دوسش نداری بتونی یک خونه اجاره کنی و کار خودت رو داشته باشی
من اگه بودم مهریه حداقل سه دنگ یک خونه می گرفتم فکر می کنم واسه اصفهانی ها عادی باشه
همه ی اینا درصورتی هست که تو اون ۸ شرط ضمن عقد رو قید نکرده باشی اگه هم نکردی ببرش حداقل همه رو حق کار و تحصیل و طلاق و …. جز اون قسمت تقسیم اموال رو بگیر (چون می دونم اینکه پسری با ازدواج سنتی در کنار مهریه با تقسیه اموال هم موافقت کنه خیلی بعید و غیر ممکنه)
امیدوارم بهترین هارو واسه خودت رقم بزنی🤍