2777
2789

حالا که شرایطت اینطوری شده حواست رو تو زندگی مشترک خیلی جمع کن

حالا که از وضعیت مالی خوبی برخوردارن ازشون پول بگیر یک بیزنس رو شروع کن با هرطوری که شده حتماااا مشغول به کار شو ، اشکال نداره زودگذر باشه چندتا کار مختلف رو که تجربه کنی بالاخره یک کاری که فکر میکنی واسه تو نسبتا دائمی و ثابت میتونه باشه رو پیدا میکنی  .

سعی کن تا جایی که می تونی دور از چشم همسرت پول پس انداز کنی ( من اگه بودم حتی از لباس و کارای دخترونه م این چند سال می زدم و پول هایی که به این بهونه ازش میگرفتم و حالا هرچند خیلی کم ، سیو می کردم طلاهای سبک می گرفتم چون همین ها کم کم زیاد می شه) ، 

طلاهایی که ازش هدیه میگیری رو حتما با فاکتور اسم خودت بگیر حتماااا . تو این زندگی زیاده خواه باش از راه محبت و عشوه و …یا چه می دونم بالاخره هر پسری یک نقطه ضعف داره (شاید اینی که میگم الان از نظر همه حرف یک آدم ناپخته باشه و خنده دار ، احمقانه یا کلیشه ای به نظر برسه ولی واقعیت و ذات پسرها همین هست من این رو با چشم خودم اطرافم دیدم ) با هرکاری که فکر میکنی جواب میده حالا هرچند فیک ، هرچند که از ته دلت نباشه لمش رو پیدا کن خواسته هات و انجام بده  ازش تا جایی که می تونی سو استفاده کن ن ن ن ن ن می دونم شاید حرفم کثیف به نظر برسه ولی وقتی زندگی باهات اینقدر بی رحم بود حق انجام این کار رو داری

حرفاش چی بود؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد اطلاع ندارم ولی جهیزیه ای که با خودت می بری رو فکر کنم جایی هست که ثبت میکنن ثبتش کن حتما

اصلا بچه دار نشو خیلی حواست باشه به این موضوع خواهشا 

رابطه ی محافظت شده از سمت آقایون هم فقط تا ۹۰ درصد پیشگیری میکنه واسه همین مرتب خودت رو چک کن و دقت داشته باش

چون بچه تورو پای بند به این زندگی می کنه سقط واسه ما دخترا سخته جدا از آسیبی که به بدنت میزنه روحت رو نابود می کنه و اینکه ممکنه اصلا احساسی شی نگه داری که خلا زندگی‌ مشترکت باهاش پر شه ولی تهش ده سال دیگه تو می شی یک زن شکست خورده ای که با حرفای آره من بخاطر بچم کردم …بخاطر بچم موندم و… خودش رو گول میزنه

خلاصه که تا جایی که می تونی تو این زندگی‌کار کن ، به درآمد برس ، پول سیو کن ، همزمان از همسرت هم تا جایی که می تونی هرچند کم پول و طلا بگیر و سیو کن 

پس انداز داشته باش تا جایی که یک روز اگه به قول خودت دیدی هیچ جوره دوسش نداری بتونی یک خونه اجاره کنی و کار خودت رو داشته باشی 

من اگه بودم مهریه حداقل سه دنگ یک خونه می گرفتم فکر می کنم واسه اصفهانی ها عادی باشه 

همه ی اینا درصورتی هست که تو اون ۸ شرط ضمن عقد رو قید نکرده باشی اگه هم نکردی ببرش حداقل همه رو حق کار و تحصیل و طلاق و …. جز اون قسمت تقسیم اموال رو بگیر (چون می دونم اینکه پسری با ازدواج سنتی در کنار مهریه با تقسیه اموال هم موافقت کنه خیلی بعید و غیر ممکنه)

امیدوارم بهترین هارو واسه خودت رقم بزنی🤍

کاملا عاقلانس 

چه دوست دلسوزی 

حتما حتما به حرفاش گوش کن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عاقله  دوستت

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
حالا که شرایطت اینطوری شده حواست رو تو زندگی مشترک خیلی جمع کن حالا که از وضعیت مالی خوبی برخوردا ...

نصف حرفاش درست بود اینکه کار کنی، مستقل بشی و پس انداز کنی ولی سواستفاده درست نیست چون باهاش ازدواج کردی درستش اینه باهاش، صادق باشی 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
من زیاد اطلاع ندارم ولی جهیزیه ای که با خودت می بری رو فکر کنم جایی هست که ثبت میکنن ثبتش کن حتما ...

سلام من اصفهانی ام و عادی نیست !

چرا باید یک ادم (پسر) بیاد خونه به نامتون بزنه وقتی از اینده اش با شما خبر نداره؟ اون هم با این هزینه سنگین‌خونه و سکه ؟‌ بعد اونوقت شما فقط جهیزیه می بری ک درصورت طلاق میتونی همه رو پس بگیری ولی پسر یک بخشی از مال اش به عنوان مهریه میره !

گناه شوهرت چیه ک سالها بازیش بدی بعد ولش کنی

ظلم ب این راحتیام ک این دوستت گفته نیس

تاوان عمری از شوهرت ک باهاش بازی کردی رو خدا ازت می گیره

اگ نمیخوایش الان جدا شو و بذار یه زندگی درست با کسی ک میخوادش تشکیل بده

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

سلام من اصفهانی ام و عادی نیست ! چرا باید یک ادم (پسر) بیاد خونه به نامتون بزنه وقتی از اینده اش با ...

نه چون میدونست خانواده نامزدم خودشون از من انتظار جهیزیه خیلی سنگین داشتن و میگفتن رسمه از یک طرفم مهریه دختراشون خونه بود اینو گفت

اگه دوستت تو این سایته آیدیشو بده منم به راهنماییش نیاز دارم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دوستت به فکرته که اینارو گفته.. قدرشو بدون

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>