2777
2789
عنوان

دورهمی کتابخوانی و توسعه فردی

94 بازدید | 8 پست

سلاام عزیزای دل

من چندوقتیه که دنبال یه گروه خوب و پرانرژی برای فعالیت کتابخوانی و پادکست و توسعه فردی هستم که همه باهم پیش بریم و فیدبک بدیم ، اینطوری موثرتره

ولی گروهی پیدا نکردم که این شکلی باشه

تصمیم گرفتم خودم گروه بزنم اگر دوستانی رو میشناسید که علاقه مند به این فضا هستن ممنون میشم تگشون کنید🥹❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😍حالا درباره اش بیشتر توضیح میدید گل زیبا 

ارره چرا که نه؟ 

من ایده ام این بود که یه گروهی دور هم داشته باشیم نظرسنجی بذاریم و یه کتاب انتخاب بشه همگانی بخونیمش مثلا مشخص کنیم روزی ده صفحه

اخر هفته هام مثلا پادکست گوش بدیم ، چیزهایی که بلدیم رو بهم یاد بدیم ، حتی اگر در چیزی تخصص داریم بهم کمک کنیم

یه فضای صمیمی و مفید برای هممون باشه 

سلام عزیزم شما ماما هستین؟ی سوال داشتم..شوهرمن دوسه ماه پیش دون زده بود رو التش توجه نکردیم یدونه بود،خیلی رویز با دستش اونو کند و خون اومد بعد ها زیاد شد و گفتم بریم دکتر زگیله خیلی ناراحت شد همش میگف اینا جین ازمن دراومدن و ...خلاصه سوزوندن براش،دیروز رف معاینه دکتر گفته بود کاملا کاملا خوب شدی..و خانومتم بره زنان و معاینه شه،اکسن بزنه.من تواین مدتی ک دون اینارو دیدم ازش،رابطه نداشتیم اصلا و مطمعنم ک من زگیل ندارم ولی میرم معاینه و بنظرتون واکسنو بزنم؟؟؟

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢