2777
2789
عنوان

(کار های کوچیکی که توی مسیر موفقیت کمکتون کرد و بگید)

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست
یه لیست از کارهای جذاب و غذاهای جالب برای خودم دارم که هروقت بیحوصله هستم انجام بدم مثل سریال های ط ...

وای چقدر عالی   منم حتما باید بنویسم ی لیست

صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭
وای چقدر عالی   منم حتما باید بنویسم ی لیست

حتما بنویس و اینکه هروقت بیحوصله هستم دستور میدم به مغزم که بجای فکر های بیخود به این مسائل فکر کنه واقعا تاثیر داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از نماز صبح معمولا نمیخوابم یا دوساعت میخوابم از ساعت۹ شب آماده میشیم تا بچه ها بخوابن ۱۰میشه ...

کل روز سرحال بودی؟

چرا من اگه زیر 8 ساعت بخوابم انگاری تریلی از روم رد شده  

حتما بنویس و اینکه هروقت بیحوصله هستم دستور میدم به مغزم که بجای فکر های بیخود به این مسائل فکر کنه ...

من جدیدا خیلی تنبل و اهمال کار شدم 

شما زن موفقی هستی تو زندگی و حس میکنم مدریتت خیلی خوبه 

خوش ب حال همسرتون

هر رور یا چند روز یه بار یه قسمت کوچیک از خونه رو بررسی کنین ،شاید ۵دقیقه هم نشه

وسایل خراب و به درد نخور رو بریزین دور

یه دستمال مرطوب بکشین و مرتب کنین

این طوری همه قسمت ها مرتب هست

مثلا یه طبقه از کتابخونه یا به کشو از لباس ها

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من جدیدا خیلی تنبل و اهمال کار شدم  شما زن موفقی هستی تو زندگی و حس میکنم مدریتت خیلی خوبه&nbs ...

لطف داری عزیزم

خیلی به بدن تون اهمیت بدین

جسم مرکب روح هست و همه مشکلات روحی و جسمی از بی حوصلگی و افسردگی تا سرماخوردگی و بیماری های سخت برای مشکلات جسمی هست

مدتی یکبار آزمایش بدین

خوراکی های مضر رو به حداقل برسونین ،بعد ازمدتی این کار براتون یه سبک زندگی با ارزش میشه

بجاش پول اون رو خرج خوراکی های مفید سالم مثل لواشک های خونگی،آبمیوه های طبیعی،لبنیات محلی،مغزیجات و خشکبار کنین

خوراکی با طبع گرم بخورین،سردی خیلی مضر هست 

با یه سرچ ساده خوراکی ها رو تو لیست غذاتون بذارین

روغن مالی و ماساژ با روغن های گرم باعث تقویت بدن خصوصا برای بچه ها میشه

تنفس عمیق رو تمرین کنین و مطالعه کنین برای هر فصل چه مراقبت هایی لازمه یا چه هوایی مفیدتر هست

دمای منزل رو کنترل کنین

لباس های نخی استفاده کنین

از نور خورشید غافل نشین

کل روز سرحال بودی؟ چرا من اگه زیر 8 ساعت بخوابم انگاری تریلی از روم رد شده    

من کلا کم خواب هستم دوران تحصیل کمتر از ۵ساعت میخوابیدم

خیلی به بدن تون اهمیت بدین جسم مرکب روح هست و همه مشکلات روحی و جسمی از بی حوصلگی و افسردگی تا سرما ...

من خودم ی عادتی ک دارم اینه توی کشوی میزم انواع تنقلات و مغزیجات مفیدو گذاشتم حین انجام کارم بخورم یا مثلا کلی قرص مکمل ک گوشیمو رو ساعت گذاشتم همیشه ب موقع بخورم 

قبل خوابم پودر منیزیم میخورم ب کیفیت خواب خیلی کمک مینه

بنده ی خوب خدا بودن چ حسی داره؟

عالی😁😁

وقتی هم میخوابم همش آماده باش هستم با تکون خوردن بقیه تو خواب یا دستشویی رفتن بیدار میشم

دیشب یه پرنده تا صبح لب پنجره مون جیک جیک کرد نذاشت بخوابم😣