من ۵نوع لوازم ارایشی سفارش دادم کلا شد ۲۱۹بعد حالا هزینه پستش شده ۱۷۱ چه خبره چرا اینجوریه نه به اون قیمت های مناسبش نه به این هزینه پستش دی.جی کالا هرچی سفارش بدی حتی ۱۰تا قلم جنس هزینه اش کلا میشه ۴۰این چرا اینجوری بود😐💔
هم پولمونو خوردن هم جنسی ک خریدیم با عکس و توضیحاتی ک ازش گذاشتن زمین تا آسمون فرق داشت
نه که دی جی همه کالا هاش عااالیه🫤
باید اعتراض میزدی،پشتیبانیش بات تماس میگرفت
من یبار اعتراض کردم پیشنهاد داد نصفه هزینه محصولمو برگردونه،یا بازپیگیری کنن برام
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوکی درسته شاید خودتون اونجا غرفه دارید اما چرا بهم توهین میکنی؟ حق نداری تجربه امو ببری زیر سوال
حرفه بیخود. توهینه...؟؟؟
نه اصلا غرفه ندارم
ولی خیلیا اون جا زحمت میکشن،الکی بگی کلاه بردارن
منم خیلی تجربه خریددارم
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
من از دی جی کالا حرفی زدم؟ اسمی از غرفه ات آوردم؟خودم راه و چاره رو بلدم انجام هم دادم ولی فر ...
ندارم غرفه
چه فکره عجیبی میکنی...
اگه بازم پیگیری میکردی بازخواستش میکردن
دخالت و تندی بی جا توهینه کاسب حرمت داره اما اونی ک از این راه کلا برداری میکنه و گول مردم میزنه ی ...
دختره خوب
چند ملیون غرفه دار اونجان
شما برداشتی کلی گفتی چون کلاه بردارن
منم دفاع کردم از اونهمهههه ادمه حلال خور