2777
2789
عنوان

باسلام چرا اینجوریه😡😵‍💫😐

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 21 پست
نیستن چرا ندونسته حرفه بیخود میزنی؟؟؟؟اتفاقا خیلیم با سلام معتبره برو پستمو بخون علتشو بفهمی

اوکی درسته شاید خودتون اونجا غرفه دارید

اما چرا بهم توهین میکنی؟ حق نداری تجربه امو ببری زیر سوال

هم پولمونو خوردن هم جنسی ک خریدیم با عکس و توضیحاتی ک ازش گذاشتن زمین تا آسمون فرق داشت 

نه که دی جی همه کالا هاش عااالیه🫤

باید اعتراض میزدی،پشتیبانیش بات تماس میگرفت

من یبار اعتراض کردم پیشنهاد داد نصفه هزینه محصولمو برگردونه،یا بازپیگیری کنن برام

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه که دی جی همه کالا هاش عااالیه🫤 باید اعتراض میزدی،پشتیبانیش بات تماس میگرفت من یبار اعتراض کردم ...

من از دی جی کالا حرفی زدم؟ اسمی از غرفه ات آوردم؟خودم راه و چاره رو بلدم 

انجام هم دادم ولی فروشنده اش‌ب حدی بی شرف و کثافت بود ک شوهرم گفت ارزششو نداره

تازه از ۲۰۰ تومن خرید همش ۷۰ تومنش دستمو میگرفت ک گفتم باشه صدقه سرم برا ی گدا

اوکی درسته شاید خودتون اونجا غرفه دارید اما چرا بهم توهین میکنی؟ حق نداری تجربه امو ببری زیر سوال

حرفه بیخود.   توهینه...؟؟؟

نه اصلا غرفه ندارم

ولی خیلیا اون جا زحمت میکشن،الکی بگی کلاه بردارن

منم خیلی تجربه خریددارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من از دی جی کالا حرفی زدم؟ اسمی از غرفه ات آوردم؟خودم راه و چاره رو بلدم  انجام هم دادم ولی فر ...

ندارم غرفه

چه فکره عجیبی میکنی...

اگه بازم پیگیری میکردی بازخواستش میکردن

حرفه بیخود.   توهینه...؟؟؟ نه اصلا غرفه ندارم ولی خیلیا اون جا زحمت میکشن،الکی بگی کلا بردار ...

دخالت و تندی بی جا توهینه

کاسب حرمت داره اما اونی ک از این راه کلا برداری میکنه و گول مردم میزنه ی کثافت بی وجوده 

و از دزد حمایت نمیکنم

دخالت و تندی بی جا توهینه کاسب حرمت داره اما اونی ک از این راه کلا برداری میکنه و گول مردم میزنه ی ...

دختره خوب

چند ملیون غرفه دار اونجان

شما برداشتی کلی گفتی چون کلاه بردارن

منم دفاع کردم از اونهمهههه ادمه حلال خور