2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂🙂من

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

سی هزار استغفار

سی هزار استغفار یکی از مجرب هاست که روزی ۱۰۰۰ تا استغفار انجام میدی ۱ ماه طول میکشه

دومین

بعد از هر نماز واجب ۱۰۰۰ مرتبه استغفار و سپس ۱۰۰ مرتبه الحمدلله رب العالمین

سی هزار استغفار سی هزار استغفار یکی از مجرب هاست که روزی ۱۰۰۰ تا استغفار انجام میدی ۱ ماه طول میکشه ...

۱۰۰ تا ایه اختیاری از هرجای قران که دوست دارید میخونید و بعد ۷ مرتبه میگید یا الله و حاجتتون رو میخوایید

مجرب هستش

۱۰۰ تا ایه اختیاری از هرجای قران که دوست دارید میخونید و بعد ۷ مرتبه میگید یا الله و حاجتتون رو میخو ...

ختم سوره توحید:

این ختم بسیارسریع الاجابه است👌

اول دورکعت نمازحاجت بخوانید،سپس100صلوات بفرستید

بعدچهارصدمرتبه،سوره توحیدرابخوانیدوثواب آنراهدیه کنیدبه روح حضرت علی (ع)🙏

وبایدهمه رایک جابگوییدبدون صحبت واینکه وفقه ای بیفته.

وچهل وچهارمرتبه دیگه رو(سوره توحید)رو،بعدازاینکه حاجتتان برآورده شد،بخوانیدوهدیه به حضرت علی(ع)کنید🙏

انجام این ختم درشب جمعه بهتراست،امادرهرروزی هم بخوانیداشکالی ندارد.

ختم سوره توحید: این ختم بسیارسریع الاجابه است👌 اول دورکعت نمازحاجت بخوانید،سپس100صلوات بفرستید ...

این ختم را هدیه به امام رضا(ع) کنید تا حاجت بگیرید

برای مقصود عظیم ۷ روز ۷ مرتبه سوره یس را بخواند و از روز شنبه شروع کند

تا روز جمعه ختم نماید و در وقت خواندن با کسی حرف نزند و در خلوت باشد و ثوابش را به روح امام رضا علیه السلام قربت کند 

این ختم را هدیه به امام رضا(ع) کنید تا حاجت بگیرید برای مقصود عظیم ۷ روز ۷ مرتبه سوره یس را بخوا ...

عزیزم خودتون تا به حال از موارد بالا حاجت محال گرفتید؟ 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹