کرونا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 171 عنوان عمل ابدو 75 بازدید | 6 پست سلام دوست جوناحدودا یه سالی میشد تو فکر ابدو بودم بخاطر پوست اضافه ای که از سزارین داشتم و هر چقدررررر لاغر میشد زیر شکمم تغییر نمیکردتا اینکه یه ماه پیش یعنی اسفند ماه پولم جور کردم و دل به دریا زدم و رفتم نوبت گرفتم واسه عملاینم بگم خیلی اهل تحقیق کردن و این حرفا نیستم اولین دکتری که شنیدم کارش خوبه رفتم پیشش 1403/01/16 | 14:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nana7668 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5731 لایک خدایا شکرت🙏🏻 قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
کرونا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 171 تو این مدتی که وقت گرفتم تو همین سایت خیلی میخوندم عمل دردناکیه هر کسی نمیتونه تحمل کنه و...منم به شدتتتتت بد زخمم و تحمل دردم پایینه
کرونا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 171 خدا میدونه بخاطر پیام هایی که میخوندم و انرژی منفی که بعضی از اطرافیانم میدادن چه استرسی کشیدم تا عمل شمدیروز عمل کردم به قدری استرس داشتم قبل عمل فشارم ۸ بود
کرونا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 171 اما بر خلاف تصورم نسبت به سزارین عمل سبکی داشتم خداروشکر اگه کسی قصد عمل داره و یا سوالی داره خوشحال میشم بتونم کمک کنم
شاهپسرمی عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1417 عزیزم خیلی مبارک باشه خوش استایلی میشه بگی چقد هزینه عمل شد و چند روز بعد عمل سرپا میشی؟ فقط شکم انجام دادین یا باسن سینه پهلو؟ ممنون میشم بهم بگین عزیزم
آرزوبانووووووووووو عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 3 چقدر هزینه کردی،منکع خیلی میترسم از این کار ترجیح میدم با ورزش خوش فرم بشم تا عملما یکی از فامیل هامون انجام داد از ریخت و قیافه ام خیلی بد شده بود میگفت نمیتونه سر ما وایسته و اشتها نداره دست خودش نیست