2777
2789
عنوان

تمیز کردن گاز

435 بازدید | 2 پست

اینجا میخوام تجربه ی خودمو بنویسم برای اونایی که لازم دارن 

من سالای اول زندگی مشترکم اصلا اهل خونه داری نبودم و گازم همیشه کثیف میشد و تمیز کردنش غیر ممکن بود .

اگر شماهم این مشکلو دارین ، پس این تاپیک برای شماس

اول میخوام بگم چجوری گاز کثیفو تمیز کنیم.

اون میله های روی گاز که گاهی ممکنه از جنس چدن باشنو بندازین توی یک تشت بزرگ ، روش یک یا دو بطری مایع چاه باز کن بریزین و روشو اب بریزن تا سر پر بشه.

یه شب تا صبح بمونه .

صبح چک کنین اگر تمیز شده بود که هیچ.

اگر هنوز جاهایی بود که خیلی الودگی چسبیده و تمیز نشده بود ، با چاقو یا کاردک اون قسمتارو جدا کنید و دوباره بزارید توی مایع تا شب . حتی در این مرحله میتونید یه بطری دیگه چاه باز کن بریزین داخل مواد.

بعدش مطمئنا تمیز شده دیگه.

روی سطح گازم با سیف کرمی و اسکاچ میتونین تمیز کنین. آروم بکشین که خط نیوفته .

الان شما یک گاز تمیز دارین.

حالا برای اینکه دوباره به این فاجعه گرفتار نشین ، دستمال کاغذی بذارین کنار گاز و هر موقع آشپزیتون تموم شد سریع با دستمال کاغذی مرطوب تمیزش کنین.

و هر شبم یک دور با یه تمیز کننده ی معمولی و دستمال گازو تمیز کنید 

و اینجوری گازتون برق میزنه

خانومای کدبانو اگر نکته ی دیگه ای بلدین بنویسین واسه اونایی که میخوان از این به بعد تر و تمیز باشن 😉😁

گاز منو ببخشید گی برداشته بود با اسپری سفید سیف ک روش نوشته جوش شیرین رو حسابی اسپری کردم رو گازم نیم ساعت زمان دارم بعد با سیم طرف شویی سابیدم چدنا رو هم دو تا از این اسپری خالی کردم تو اب جوش گذاشتم موند تا ظهر یه سیم کشیدم تمیز شد دیگ بعد اون کثافط نمیزارم گازم کثیف بشه 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.