بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصلا پیش دکتر شهزهد شیرزاد نرید فقط پول هنگفت میگیره کامنتاشم بسته کلی از من پول گرفت ۳ میلیون برای پی ارپی بدتر موهام ریخت داروهاشم داشت کچلم میکرد باورمنمیشه وقتی داروهای گرون قبمتش قطع کردم ریزش موهام خیلی بیشتر بود فک کتم میخواست کچلم کنه بیسواد عوضی خیر نبینه
سلام دکتر شهزاد شیرزاد دکتر خوبیه تهران هم هستند این هم مشخصات و لینکش https://www.tebbook.com/s ...
دروغ میگی همه کامنتاش شیرزاد بسته من برای ریزش مو رفتم کاری کرد که کچل شدم داروهاش قطع کردم ریزشم بند اومد هدا ازش نگذره ۳ میلیون فقط پی ار پی گرفت داروهاشم ۲ میلیون هشتصد فکر کنم کمر بسته به داغون کردن مشتریاش
مزوتراپی یکی از خدمات پرطرفدار دکتر امیر سلیمانیه. برای رفع چروک، لکها و حتی روشن کردن پوست خیلی مؤثره. ایشون با مهارت بالا، این روش رو انجام میدن و نتایج عالی داره