2777
2789

خانوما کمک کسی اینجور بوده نتیجش اخرش چی شده . من دو تا بی بی مثبت با ازمایش منفی یه کم لکه بینی هم دارم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکساله بی بی میزنم هیچوقت مثبت کاذب ندیدم همیشه منفی بوده یه بار مثبت شد رفتم از دادم اونم مثبت بود ولی خارج از رحمی بود الانم به فاصله سه روز دو تا مارک مختلف ادرار صب امتحان کردم هر دوتاش مثبت هاله هست ولی معلوما . کسی اینجور نبوده؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من یکساله بی بی میزنم هیچوقت مثبت کاذب ندیدم همیشه منفی بوده یه بار مثبت شد رفتم از دادم اونم مثبت بود ولی خارج از رحمی بود الانم به فاصله سه روز دو تا مارک مختلف ادرار صب امتحان کردم هر دوتاش مثبت هاله هست ولی معلوما . کسی اینجور نبوده؟؟

بتات چند بود؟

با من صنما، دل یک دله کن ... 

بي بي چك بعضى وقتا اشتباهه ازمايش دقيق تره يه هفته بعد برى ازمايش بدى بهتره اگرم ميخواى با بي بي چك ببينى باردارى يا نه حداقل بايد ٣،٤ تا بگيرى صبح كه از خواب بيدار ميشي بلافاصله انجامش بدى شبم دوباره انجامش بده بعضيا تا اخر حاملگى پريود ميشن ربطى نداره

زندگی کوتاهتر از آن است که لحظاتت را به دست غم بدهی...