2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلیم مربوطه خب اون رو میخواست نه من رو بعدشم با اون لات ازدواج کرد و. بهش خیانت شد شخصیتش نی ...

ببین اگه با اونم ازدواج میکرد مطمئن باش به قرون به تو نمی‌داد دیدی که اینقدر عزت نفس داشته اون پسره لات از زتدگیش حذف کرد و زندکیشو ساخته ولی شما اینقدر بی عزت نفس و گدا صفت هستین که درگیر خواستگار خواهرتی که شاید دو قرون بهت میداد شاید نه ببین واقعا یکم عزت نفس داشته باش خوبه اگر هم خیلی گیر پولی شماره کارت بده برات گلیروزون کنیم

ببین اگه با اونم ازدواج میکرد مطمئن باش به قرون به تو نمی‌داد دیدی که اینقدر عزت نفس داشته اون پسره ...

اتفاقا انقدر هم دست و دلباز بود که این کار رو میکرد و ما الان همه چی داشتیم 

چندین بار بی احترامی کردی بهت هیچی نگفتم چون مثل  جنابعالی بی چاک و دهن نیستم اما حرف دهنتو لطفا بفهم بی عزت نفس و گدا صفت جنابعالی هستی 

نیازی به گلریزون تو نیست ، دو قرون پولتو نگع دار لازمت میشه 

اتفاقا انقدر هم دست و دلباز بود که این کار رو میکرد و ما الان همه چی داشتیم  چندین بار بی ا ...

اولا من حقیقتو دربارت گفتم چرا بهت برخورد دوم تو که از اون موقع از نصف کاربرای اینجا درخواست پول داشتی آبان شد دو قرون؟ این جدایی نیست پس چیه سوما هنوز دور نشده برو در خونشون التماس کن حتما بهت یه چیزی میده

اولا من حقیقتو دربارت گفتم چرا بهت برخورد دوم تو که از اون موقع از نصف کاربرای اینجا درخواست پول داش ...

اولا به تو ربطی نداره که درخواست پول کردم یا نه و قرص خواستم یا نه که بخوای حقیقت رو دربارم بگی

بعدشم من مثل تو ادم بی حیا نیستم دست به هر کاری بزنم 

ادم های بی لیاقتی مثل تو حقشونه خدا بهشون تنبلی تخمدان داده و بچه دار نمیشن 

اولا به تو ربطی نداره که درخواست پول کردم یا نه و قرص خواستم یا نه که بخوای حقیقت رو دربارم بگی ...

بیخباتویی که چشمت به دست به مرد غریبه هست اینقدر درگیریشی خدا می‌دونه اون موقع اومده بوده خواستگاری خواهرت چقدر حسرت میخوردی که تو رو آدم حساب نکرده 😂بعدم تنبلی تخمدان نود درصد خانوما دارن والاچیز بدی نیست که بخواد خدا به من لطف مرده باشه و داده باشه

بیخباتویی که چشمت به دست به مرد غریبه هست اینقدر درگیریشی خدا می‌دونه اون موقع اومده بوده خواستگاری ...

من اگه مثل تو ذات خراب بودم قطعا برای خودم تورش میکردم 

اره نود درصدشون دارن اما برای اونا از مریضیشون هست برای تو از بی لیاقتیت

خداروشکر که خدا بهت بچه نمیده تا یکی مثل خودت تربیتش کنی که یک ادم فضول عقده ای باشه 

من اگه مثل تو ذات خراب بودم قطعا برای خودم تورش میکردم  اره نود درصدشون دارن اما برای اونا ...

نمیتونستی وگرنه صد درصد اینکارو‌میکردی  در اون حدی نبودی که بهت نگاه کنه چه برسه تورش کنی واقعا خدا به خواهرت رحم کرد که ازت دور شد و حتی با اون ازدواج نکرد وگرنه تمام عمرت دست گدابیت طرفش دراز بود و ابروشو می‌بردی

نمیتونستی وگرنه صد درصد اینکارو‌میکردی  در اون حدی نبودی که بهت نگاه کنه چه برسه تورش کنی واقعا ...

اتفاقا میتونستم اگه مثل تو ذات خراب بودم 

اره  با لات ازدواج کرد و بهش خیانت شد و طلای فیک خرید بدبخت شد مهم نیست اما نباید با پولداره ازدواج میکرد تا خشبخت بشه، میدونی حق ادم هایی مثل تو یک شوهر با خونه اجازه ای هست که صبح تا شب رخت بشوره و فکر قسط و قرض باشه و با حقوق پنج میلیون ازدواج کنه ، من هزار تا مثل تو رو میخرم، اتفاقا وضع مالیمم اون زمان عالی بود من فقط میخواستم زندگیش خوب باشه 

بعدشم این یک مسئله بین منو خواهرمه تو چکار حسنی که خودتو داری جر میدی؟ 🤔

اتفاقا میتونستم اگه مثل تو ذات خراب بودم  اره  با لات ازدواج کرد و بهش خیانت شد و طلای ...

من اگه مثل تو باشم واقعا راست میگی ذانم خرابه بعدم برای اینکه بیشتر حسرت بخوری ما دوتا خونه و ماشین داریم دوتامونم شاغلیم ولی درمان میکنم که در حد سقف آرزوهای خودت حرف بزتی

من اگه مثل تو باشم واقعا راست میگی ذانم خرابه بعدم برای اینکه بیشتر حسرت بخوری ما دوتا خونه و ماشین ...

اون دوتا خونه هم حتما برای شوهرت هست تو برو یاد بگیر جمله بندیت رو درست کنی بعد در مورد سقف ارزو با من  حرف بزن 😅😅😅

اون دوتا خونه هم حتما برای شوهرت هست تو برو یاد بگیر جمله بندیت رو درست کنی بعد در مورد سقف ارزو با ...

بذار بیشتر حسرت بخوری یکیش برای خودمه و حتی ماشین دیگه چی دوست داری بشنوی 😂

این همه ادم عرضه دارن کار هم میکنن ولی به جای نمیزسن اره من حتما اینکارو میکنم تو هم با یک ادم ب ...

اولا تو در حدی نیستی ک بهم بگی چی کار کنم چی کار نکنم معلوم با عقده کینه بزرگ شدی خب مشکلی نداره هر کسی زندگیش اخلاقش دوم اینک من نظرم گفتم قرار نیست همه موافق شما باشند وقتی شعور نظر مخالف نداری ب من چ بعد من با هر کسی ازدواج کنم حداقل اول ب اخلاقش میرم دوما اونقدری دارم ک محتاج کسی نباشم بدبخت تویی ک دنبال پول مردی بمون تا برات خواستگار بیاد با این حجم از انرژی منفی جوابت ندم بهتر 😏 بدبخت خواهرت ک گیری مث تو افتاده خودت واسه پول مردم کشتی خوبه پول بابات نیست داری حرص میخوری

منکه‌خواستگارام هیچوقت پولدار نبودن حسرت رد کردنشونو نداشتم 

دعا کن طرفت ذات درستی داشته باشه ،البته پول مهمه ولی وقتی ذات نباشه نمیشه زندگی کرد ،مث شوهر من ک خیانت میکنه 😔