2777
2789

با سلام به همه مامانا

پسرم 13 ماهشه و 3 هفته است که بدون کمک راه میره، البته برای ایستادن هنوز باید جایی رو بچسبه و بایسته. اما از نظر کارهای ذهنی باید بگم کار خاصی نمیکنه، مثلا نه دست دستی، نه اشاره، نه کلمه ای و کلا هیچ کارخاصی که من بفهمم به درک رسیده نمیکنه. دکتر غفرانی براش آزمایش و نوارمغز و ام آر آی نوشت که بعد گفت تو نوارمغزش امواج تشنجی دیده میشه و داروی لیسکانتین داده. 

کسی هست مشکل منو داشته باشه؟ این دارو نکنه عوارض بدی داشته باشه

دارم دق میکنم، یعنی بچم عقب مونده شده؟؟

تو رو خدا اگر اطلاعاتی دارید بهم بگید

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

خانمي من درباره ي اين دارويي كه شما ميگي اطلاعاتي ندارم

اما دكتر غفراني جز بهترين دكتراي مغزو اعصاب كودكانه نبايد تشخيصش اشتباه باشه

داروشو حتما بده 

من خواهرم مشكل تشنج داشت و دكتر غفراني خوبش كرد الان ١٧ سالشه و الحمدلله مشكلي نداره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،اصلاً نگران نباش،اين مسئله تو خانواده ما ارثي هست و تمام بچه هاي ما ميخورن،بستگي به سن كودك و دز بيماري ميل دارو رو دكتر تعيين ميكنه،هيچ عوارضي نداره،فقط تو دوران مصرف بايد تمرينت با بچه ات دو برابر باشه كه سريع تر به همسناي خودش برسه

سلام فواره قشنگ رویاهای مامان و بابا من هر شب وهر روز در انتظار دیدن روی ماه تو هستم که حتی نمی دانم که جورابت آبیست یا صورتی نمی دانیکه چقدر بیتاب در آغوش گرفتن میوه  عشقم...نمیدانی چقدر میخواهمت انقدر که هرخواستنی برایم تمام شده و تو شده ای سر آغاز تمام ارزوهایم انگار تو پلی هستی میان من و ارزوهایم تو باشی به همه ارزوهایم خواهم رسید ..یکی یه دونه باغچه قلبم میدانی اگر بیای تمام ثمره عمرمان را به پایت خواهیم ریخت نکند نمیدانی مادر چقدر چشم انتظار توست اگر خدا را دیدی بگو مادر است دیگر دل دارد..چقد باید چشم انتظار جوانه زدنت باشم چقدر باید در انتظار تکان هایت در دلم باشم چقد باید منتظر شنیدن صدای قلب مهربونت باشم ...کاش این انتظار به سر آید و تو بیای تو بیایی جان مادر.هرچقدر باشد این انتظار به جان خواهم خرید چون میدانم شیرین ترین خواهی بود .مراقب دلت باش از همین حالا تا آخر دنیا سفیدو پاک بمونه .اونی که از الان تا خدا نگرانته( مامان).."ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ... می ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ"ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ"می ﺧﻮﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ "ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ"می ﺩﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ"خدایی"... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ... ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ... "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮب)..... تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... "خدای من".... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی. اِلٰهي وَ رَبّي مَنْ لي غَیْرُکَ🙏🏼🙏🏼🙏🏼

يه خواهر زاده ام ١٠ ساله ميخوره ٥ميل صبح و شب،اونيكي ٤ سالشه ميخوره ١ميل صبح و شب،حوتست باشه به هيييييچ عنوان فراموش نكني كه دارو رو به بچه بدي،وقتي ميخوره اعصاب شكل عادي و خوبي ميگيره و اگر فراموش كني بدي امكان تشنج ضعيف هست كه بچه متوجه نميشه اما خودت خيلي غصه ميخوري

سلام فواره قشنگ رویاهای مامان و بابا من هر شب وهر روز در انتظار دیدن روی ماه تو هستم که حتی نمی دانم که جورابت آبیست یا صورتی نمی دانیکه چقدر بیتاب در آغوش گرفتن میوه  عشقم...نمیدانی چقدر میخواهمت انقدر که هرخواستنی برایم تمام شده و تو شده ای سر آغاز تمام ارزوهایم انگار تو پلی هستی میان من و ارزوهایم تو باشی به همه ارزوهایم خواهم رسید ..یکی یه دونه باغچه قلبم میدانی اگر بیای تمام ثمره عمرمان را به پایت خواهیم ریخت نکند نمیدانی مادر چقدر چشم انتظار توست اگر خدا را دیدی بگو مادر است دیگر دل دارد..چقد باید چشم انتظار جوانه زدنت باشم چقدر باید در انتظار تکان هایت در دلم باشم چقد باید منتظر شنیدن صدای قلب مهربونت باشم ...کاش این انتظار به سر آید و تو بیای تو بیایی جان مادر.هرچقدر باشد این انتظار به جان خواهم خرید چون میدانم شیرین ترین خواهی بود .مراقب دلت باش از همین حالا تا آخر دنیا سفیدو پاک بمونه .اونی که از الان تا خدا نگرانته( مامان).."ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ... می ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ"ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ"می ﺧﻮﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ "ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ"می ﺩﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ"خدایی"... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ... ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ... "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮب)..... تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... "خدای من".... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی. اِلٰهي وَ رَبّي مَنْ لي غَیْرُکَ🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ممنون از راهنمایی هاتون مامانای عزیز، پی به نظرتون چرا پسرم کار خاصی نمیکنه؟ شما تحالا کسی رو دور و برتون دیدید که تا 14-16 ماهگی بچه کار خاصی نکنه اما از نظر ذهنی هم مشکلی نداشته باشه؟ مامانا دارم دق میکنم

يه خواهر زاده ام ١٠ ساله ميخوره ٥ميل صبح و شب،اونيكي ٤ سالشه ميخوره ١ميل صبح و شب،حوتست باشه به هيييييچ عنوان فراموش نكني كه دارو رو به بچه بدي،وقتي ميخوره اعصاب شكل عادي و خوبي ميگيره و اگر فراموش كني بدي امكان تشنج ضعيف هست كه بچه متوجه نميشه اما خودت خيلي غصه ميخوري

خاله سارا جون، این دارو رو باید حتما سر ساعت خاصی بدم؟ دکتر بهم گفته نیم ساعت بعد صبحانه و نیم ساعت بعد شام. اما حرف از ساعت نزد. حالا اگر یک روز قبل از شام یا صبحانه بدم مشکلی پیش میاد؟ یا ساعتش 1 ساعت پس و پیش بشه؟

خاله سارا جون، این دارو رو باید حتما سر ساعت خاصی بدم؟ دکتر بهم گفته نیم ساعت بعد صبحانه و نیم ساعت بعد شام. اما حرف از ساعت نزد. حالا اگر یک روز قبل از شام یا صبحانه بدم مشکلی پیش میاد؟ یا ساعتش 1 ساعت پس و پیش بشه؟

ساعتش مهم نيس شكم بايد پر باشه 

سلام خوبین برای اون خانوم بگم پسره منم الان۱۵متهو دوهفتشه ولی نسبت به سنش درکه خوب داره  شما از یه روانپزشکان مشورت بگیرید انشالله که نینیتون سالمه..

اما در باره لیسکانتین به پسره منم دکتر محولاتی ودگتر تقدیری تجویز کردن تقریبا دارم ده روزه بهش میدم سره ساعت ۱۲ظهر ۱۲شب ولی هنوز علام تشنجو‌داره نمی‌دونم چیکار کنم دارم دیوانه میشم کسی می دونه بعد چند روز تاثیرشو می‌زاره ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🙏

اینم بگم شنبه هفته پیش بردم پیشه دکتر محولاتی  بعد نوار تشنج خفیف تشخیص دادن ولی چون ارومو قرار نداشتم گفتم دکتره دیگه هم ببینه نظر بده بردم پیشه دکتر تقدیری تقریبا هم نظر بودن چون ازم پرسیدن بهتر شده از وقتی که لیسکانتینو مصرف می‌کنه گفتم نه کلوبازام تجویز کردن امروز شروع کردم ولی هنوز اثری از این داروها ندیدم سرساعتم میدم ساعت کوک کردم ولی نمی‌دونم چرا تیکاشو داره ممنون میشم بیاید تجربتونو بگید کیه دارو تاثیره واقعیشو میزاره

سلام من دخترم دوماهو نیمشه تشنج میکنه دکتر براش داروی لیسکانتین نوشته انا هرچقد میگردم‌نیست تهران زنگ زدم نیست قم گشتم نبود توروخدا اگه کسی میدونه از کجا میشه پیدا کرد بگه لطفا😭