2777
2789
عنوان

از مادرم متنفرم

130 بازدید | 8 پست

سرزنشم نکنید که چرا دلایلش خیلیییی زیاده و موجه فقط راهکار بدین دعوام نشه باهاش بخاطر این نفرت

ای بی اثر کننده مکر دشمنان ای پروردگارم☀️

وقتی به سی سالگی میرسی تازه عاشقش میشی ...به ۴۰ سال که میرسی همیشه ترس از دست دادنش رو داری ۵۰ سالگی وقتی مادر نداری و جایی نیست که ببینیش دلت خوش میکنی به پنج شنبه ها که بری سرخاکش و ذوق میکنی اگه خوابش رو ببینی 

تا هست قدرش رو بدوون

❤❤❤
وقتی به سی سالگی میرسی تازه عاشقش میشی ...به ۴۰ سال که میرسی همیشه ترس از دست دادنش رو داری ۵۰ سالگی ...

خخخخ بیمار روانی و کلی اذیتم کرده 

ای بی اثر کننده مکر دشمنان ای پروردگارم☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو مامانمم چون اختلاف سنیمون کمه و تک بچم هستم گاهی باهم نمیسازیم اصن یه وقتا خونه مون میشه نبرد جنگ😂

ولی خب یه عده از مامانای محترم خیلی زبونشون تیز و تلخه (اینم شانس منه)

ولی عب نداره خودتو اذیت نکن در هر صورت ک هیشکی خونواده ادم نمیشه

تحت هر شرایطی پشتتن اینو تو مواقع لزوم میفهمی😊

خخخخ بیمار روانی و کلی اذیتم کرده 

مادر من از سال ۶۲ قرص اعصاب مصرف میکنه ...در طول بچگی کلی کتک خوردم الان ۳۶ سالمه دوستش دارم دلم نمیخواد یک لحظه از دستش بدم 

مادر من بخاطر من شبهای زیادی رو نخوابیده خودم یک مادر هستم میفهم شیر شب دادن چقدر سخته ...گاز زدن سر پستان چقدر دردناکه ...

حالا یه کم حال روحیش خراب بوده اونم مقصر نیست ...یه بیماری جسم رو نابود میکنه یه بیماری روح رو ...

اون روحش گرفتار بیماری بود...

ادم اگه حق انتخاب داشته باشه هیچ وقت حاضر نیست بیماری رو انتخاب کنه 

بیماری اعصاب و روان مطمئنا انتخاب مادرهامون نبود!!!

❤❤❤