2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان لطفا بیاین

94 بازدید | 5 پست

من امسال کلاس یازدهم رشته ادبیات هستم 

دهم رو توی روستا خوندم ازدواج کردم 

یازدهم مدرسه شبانه نوشتم ۸ درس پاس کردم تا دی و الان هم خرداد ک امتحان بدم یازدهم تموم میشه 

و اینکه ۸ درس اولی ک پاس کردم چندتاش جزوه داده بودن 

و بم گفت برا دوازدهم همه امتحان هارو خرداد باید بدی تاتو کنور تاثیر داشته باشه 

خیلی درس خون نیستم زبان درحد صفر هست 

هدفم شغل معلم بود ک انسانی انتخاب کردم 

ولی حالا حس میکنم بااین درس خوندن ک ن تست میزنم و حتی بعضی کتابا جزوه خوندم فقط

نمیتونم فرهنگیان قبول شم 

نمیدونم تلاش کنم واسش یا برم پیام نور و بعد آزمون استخدامی آموزش پرورشو بدم 

پول کلاس کنکور  اینجور چیزا اگه بخوام برا کنکور از تابستون شروع کنم باید چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور  رو بدون کنکور هم میتونی بری... فقط باید پول بدی درس پاس کنی، مدرک بگیری

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
هزینه هاش چجوریه

نمیدونم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.