2777
2789
عنوان

بنظرتون اینا دخترونس؟ 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست
اسی من خالم ی شلوار سبز خریده بود برا پسرش بخاطر رنگش گف پسرونس دیگ  اما روی رونش تمام نگین بود ...

اصلا دوست ندارم بچه هلم خجالت زده بشن اخه دخترم سه سال و نیمشه دقیق میفهمه حرفا رو فقط کافیه یکی توی فامیلمون به شوخی بگه صورتی خریدی واسه پسرت.. دخترم زود طرفداری داداششو میکنه و عصبانی میشه بعدشم شاید خجالت بکشه بچم☹️☹️☹️ میرم عوضشون میکنم دلمو میخورم اینحوری بس که فکر و خیال بیخود میکنم😬😫☹️😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اسم دختر و پسرت چیه🥰

اصلا اسماشون بهم نمیخوره😂😂 

دخترم ترنم 

پسرم مصطفی 

دلیل انتخاب اسم پسرم بخاطر پدرم بوده 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ای جان🥰عب نداره حالا شرایط اینه عوض کن

قربونت🌹

اره برم عوض کنم خودم راحت ترم😂

خداحفظشون کنه❤

ممنون عزیزم🌹🌹

😭😭انگار واقعا کور شده بودم اینا رو خریدممممممممممممممممممم

دور از جون حالا عیب ندارع ی کفشه دیگه❤️ 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش