2777
2789

دیشب با شوهرم از ی محله ک پر از افغانیه رد می‌شدیم، کنار خیابون 10.15تا بچه از 4 تا 13 ساله  ک هرکدوم ی شیشه پاک کن دستشون بود وایساده بودن. ی پژو پارسی اومد 10تومن داد یکی از بچه ها. تا بقیه اینو دیدن از سرو کله ماشین در حال حرکت بالا رفتن. یکی از بچه ها ک 4سال داشت با ی کوله پشتی از خودش بزرگتر از دستش ول شد افتاد پایین،اگه راننده نمی‌دید قشنگ از رو سرش رد میشد. نمیدونم چرا اینارو قبل از ورود ب ایران عقیم نمیکنن؟!از زن 60ساله تا 15ساله حامله و هرکدوم 5.6تا بچه کنارشون، فکر میکنن اگه بچه نیارن تخت پادشاهیشون خالی میمونه. 

مگه سگ و گربه ان که عقیم کنن   من نشنیدم مهاجر و عقیم کنن.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خودشون رو هم نباید راه بدن دیگه

کشور ظرفیت این همه مهاجر رو نداره 

باز علم و تخصصی داشتن آدم اینقدر دلش نمیسوخت

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

مادربزرگم همیشه گوسفند میکشه میبره تو محلات خییییلی ضعیف تقسیم میکنه.اکثرا هم افغانین و جالبه ۴،۵ تا بچه قد و نیم قد پشششششت سر هم دارن.یکی رو دستشو گرفته یکی رو بغل کرده یکی هم تو شکمشه.یه چیز وحشتناک اصلا.

گاهی اوقات این بچه ها، بچه های دزدیده شده یا فراری هستند مثل فیلم آوای باران که باران از خونه قرار کرده بود 

یا یک بچه دزد که گرفته بودند اعتراف کرده بود که ما بچه ها رو می دزدیم یا به عنوان بچه های کار، یا سواستفاده های دیگه یا برای این که از اعصای بدن شون استفاده کنیم یا می فروشند به خانواده هایی که بچه می خوان 

و اکثرشون هم برای این کارها به دنیاشون میارند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

فقط زاییدن بلدن کیفیت زندگیشون گاهی در حد حیوان‌ه کثیفی سوءتغذیه فرهنگ صفرررر    بی تربی ...

افرین

تو کشور غریب با چ عقلی ای همه بچه میارن

تنها هنرشون همینه

خدایی محله هارو ب گند کشیدن