2777
2789
عنوان

محصولات ال جي يا آي گ

363 بازدید | 9 پست

سلام به همه

من بعد از تحقيقات زياد تصميم داشتم لباسشويي و ظرفشويي و يخچال ال جي بردارم

ديروز يكي از معتبرترين نمايندگيهاي شهرمون رفتم كه سالهاست خيلي خوشنام 

بهم گفت به جاي ظرفشويي و لباسشويي ال جي ، آي گ آلمان رو بردارم كمي گرونتر هست ولي وقتي استيل توي جفتشونو بررسي كردم واقعا ايگ برتري داشت البته از ظاهر ال جي بيشتر خوشم اومده بود

مادرم حدود بيست و پنج سال هست كه لباسشويي ايگ دارن كه آخ نگفته

ميخواستم نظر شما رو بدونم

بوش هم تو ليستم بود ولي گفتن خدمات پس از فروش و قطعاتش در صورت خرابي افتضاحه 

ميخواستم نظر شمارو راجب آيگ بدونم

شعور، واحد اندازه گیری بزرگی انسانهاست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه اگه پولت میرسه بوش بگیر من تمام وسایلم بوشه . اصلن خرابی نداره . الان 15 ساله مادرم لباسشویی بوش داره عالیه . خدماتشم عالیه کی گفته بده؟؟!!! . بعد بوش ا ا گ هم خیلی خوبه . اصلن جنس المانی رو با کره مقایسه نکن . نه که ال جی بد باشه ال جی هم خوبه ولی اکثرا توی ایران مونتاژ میشن اگه بخوای از تولید ملی حمایت کنی ال جی هایی که توی ایران مونتاژ میشه خریدشون توجیه داره چون قیمتشون ارزونه و کیفیت خوبی دارن از کارگر ایرانی هم حمایت میکنی ولی از لحاظ کیفی اگه اصل المانی AEG  رو گیر بیاری محشره ولی خوب گرونتره

ای کاش که جای آرمیدن بودی / یا این ره دور را رسیدن بودی/ کاش از پی صدهزارسال از دل خاک/ چون سبزه امید بردمیدن بودی

ايگ اصله 

راستش بوش رو كمي شك دارم برلي همين از ليستم دراوردم

مادر خودم هم بوش داره خيلي قديميه اونم آخ نگفته 

ممنون از پاسخت

خيالمو راحت كردي

شعور، واحد اندازه گیری بزرگی انسانهاست.

اول بوش
بوش چندتا وارد کننده داری اگه از نمایندگیای اصلیش بگیری خوبه مثل سیهاوی و بوش سرویس بقیه افتضاحن

آاگ هم بد نیست خوبه ولی بوش بهتره

الجی هم که الان دیگه همه چیش چینیه و مونتاژ دیگه کره نیست
من تازه خرید کردم و همه رو بوش گرفتم

لوازم برقی آلمانی که مسلما بهتره ولی لوازم کره ایی مثل لوازم سامسونگ و لوازم خانگی ال جی   هم نسبت به قیمتش خیلی عالی هستن

در کل واسه جهیزیه خریدن به نظر من حتما یه سر به لوازم برقی بانه بزنید

کولر گازی بانه ، یخچال بانه ، اسپلیت بانه ، و کلا لوازم خانگی بانه خیلی قیمتاش مناسبه البته حتما از تهران اول قیمت بگیرید که سرتون کلاه نذارن