2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 22 پست
شوهرش بد اخلاقه خیلی غر می زنه درمورد شرایط اجتماعی و اقتصادی همش فحش و بد و بیراه میگه خواهرمم دیگه ...

خب دیگه پس خواهرت حق داره. کاملا که بخواد یه رابطه خوب رو تجربه کنه 

از کجا معلوم الان خواستکارشو رد کنه بعدا موقعیت خوبی براش پیش بیاد؟؟؟

از نظر من طلاق فقط خواندن چهار تا جمله نیست و وقتی قلبا از کسی جدا شدی یعنی طلاق گرفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه پس خواهرت حق داره. کاملا که بخواد یه رابطه خوب رو تجربه کنه  از کجا معلوم الان خواستکا ...

بله کاملا حق داره که یه رابطه عالی رو تجربه کنه ولی بعد از طلاقش .حتما یه حکمتی بوده که خداوند طلاق و عده رو قرار داده و فاصله انداخته.

من نیتم خیر بود .دیگه خودش می دونه.

خیلی از روانشناس ها می گن حداقل دو سال باید از رابطه قبلی بگذره .تا آدم زندگی جدیدشو به خاطر آسیب های گذشته ناخودآگاه خراب نکنه.

اره واقعا چیکار داری دخالت میکنی حق دارند دیگ داره جدا میشه چ بی عفتییی!!!!! منم تازه اعصابم خرد شد ازت.. توقع داری خواستگار پزشکشو ول کنههه ک چون هنو ت روند دادگاهه ایییی اصن دخالت نکن صلاح مملکت خویش خسروان دانند

اره واقعا چیکار داری دخالت میکنی حق دارند دیگ داره جدا میشه چ بی عفتییی!!!!! منم تازه اعصابم خرد شد ...

همون پزشک هم اگه بفهمه خواهرم متاهله ،ممکنه انگ خیانت بهش بزنه،ولش  کنه . بالاخره یه روز  شناسنامه اش رو که می بینی یا از یه جا می شنوه.بعد دوباره دل خواهرم می شکنه

همون پزشک هم اگه بفهمه خواهرم متاهله ،ممکنه انگ خیانت بهش بزنه،ولش  کنه . بالاخره یه روز  ...

ن دیگ این خیلیییییی بده باید بهش بگه متاهل بوده و داره جدا میشهههه اینطور طرف بعدش بفهمه سریع طلاقش میده ک باز...