2777
2789

امسال 2روز مونده به عید برادرشوهرم ما رو افطاری دعوت کردن. پدر و مادرم هم هر هفته مهمانشون هستیم. پدر و مادر همسر هم 2بار دعوت کردن. بعد پولی که پس انداز کرده بودیم برای افطاری، اگه غذا از رستوران میگرفتیم فقط یکی از خانواده ها و اگه خودم میپختم هر دو خانواده رو میتونستیم دعوت کنیم. ایشون میگفتن تو که خواهر و برادرت دعوتمون نکردن، پس ما هم دعوت نمیکنیم و فقط پدر و مادر برادر خودم. منم گفتم نه. یا هر دو یا هیچکدام😡😁 

البته بعدش گفتم باشه هرچی شما میگین سرورم و... ولی گفت بروبابا. 

واینگونه شد که خدا منو ببخشه دلم خنک شد. 

چون جاریم فردای شب یلدا که حسابی خانوادگی دختر من رو اذیت کردن، زنگ زده بود طلبکارانه از دختر من اونم یه بچه ی 7ساله گله میکرد و کلی برچسب به ناحق به دخترم زد. 

حالا به نظرتون کارم درست بود؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزی بگم خواهر؟ میشه این رسم و رسومات مسخره رو ب کل جمعش کنی ن منت بیاد سرت ن حرف بشنوی ن بیان خونتو ب گند بکشن. تو این وضعیت اقتصادی آدم اه ندارع با ناله سودا کنه جمعش کن این بساط مسخره رو پولو برا خودت نگهدار جمع کن برا خودت و بچت یچیزی بخر

یچیزی بگم خواهر؟ میشه این رسم و رسومات مسخره رو ب کل جمعش کنی ن منت بیاد سرت ن حرف بشنوی ن بیان خونت ...

بگو خواهر. آخه افطاری بحثش جداست. کلی ثواب داره، جدا از برکت رزق. ولی وقتی همسرم اینجوری گفت که اونا دعوت نکردن گفتم حساب کتاب نداره افطاری دادن و کلا قیدشو زدم. 

بگو خواهر. آخه افطاری بحثش جداست. کلی ثواب داره، جدا از برکت رزق. ولی وقتی همسرم اینجوری گفت که اونا ...

من کاری با ثوابش ندارم اگه ثوابی هست باید برا همه باشه تبعیضیم تو کار نباشه مگه افطاری رو برا چشم و هم چشمی میدین که همسرتون داره تلافی دعوت نکردن خواهرتون رو سر خانواده شما درمیاره؟ میدونید اگه کسی از این افطاری دعوت نشه و ناراحت بشه ن تنها اینکارتون ثواب ندارد که بدتر باعث کدورت و گناه هم میشه؟ فک نمیکنید اگه اینجوری باشه و سر هر افطاری دادن اعصاب خودتون و همسرتون خراب بشه ندادنش بهتر از دادنشه؟

من کاری با ثوابش ندارم اگه ثوابی هست باید برا همه باشه تبعیضیم تو کار نباشه مگه افطاری رو برا چشم و ...

دقیقا. من هم اصلا دلم نمیومد که دل کسی بشکنه، خصوصا که همسرم میدونه اونا دستشون تنگه برای مهمانی دادن. 

ممنون عزیزم. 

دقیقا. من هم اصلا دلم نمیومد که دل کسی بشکنه، خصوصا که همسرم میدونه اونا دستشون تنگه برای مهمانی داد ...

حالا که دستشون تنگه اتفاقا افطاری دادن ب فقرا واجب تر از پرکردن شکم آدماییه که دستشون ب دهنشون میرسه