2777
2789
عنوان

از مسافرت برگشتم دیدم...

347 بازدید | 10 پست

از دهم مسافرت بودیم امشب رسیدم دیدم برق آشپزخونه اتصالی کرده کلا برق پریده بود تمام وسایل یخچالم خراب شده کلی برای عید گوشت و مرغ خریده بودم سبزی قرمه سرخ کرده بودم همشون خراب شدن حالم خیلی بده خستگی سفر کلا موند تو تنم دیگه وا رفتم😭😭😭

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

واای عزیزم درکت میکنم پارسال همین اتفاق برای ما هم افتاد کلی گوشت انداخته بودیم

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار پای قضا بلا همیشه نیمه پر لیوانو ببینو مثبت فکر کن

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

من شوهرم یک عادتی داشت هر وقت می‌رفتیم مسافرت از کنتور همه چیز و قطع میکرد بعد من متوجه میشدم برق و وصل میکردم یه بار می‌خواستیم مسافرت بریم طبق معمول همین کار رو انجام داد بعد منم دوباره رفتم وصل کردم اومدیم داخل ماشین که بریم گفت چیزی جا گذاشته رفت و آمد بعد از دوهفته اومدیم هرچی داخل یخچال بود بو گرفته بود وای چقدر حال بهم زن کلی گوشت و سبزی و بستنی همه ریخته بود توی فریزر سبز و لزج و بد بو🤢تا یک هفته یخچال و شستم گذاشتم توی حیاط بوش به سختی رفت 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
من شوهرم یک عادتی داشت هر وقت می‌رفتیم مسافرت از کنتور همه چیز و قطع میکرد بعد من متوجه میشدم برق و ...

برای منم خونابه رفته تمام فرش آشپزخونه خونی شده

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
برای منم خونابه رفته تمام فرش آشپزخونه خونی شده

فدای سرت عزیزم تمیز کن میدونم خیلی سخته ولی میگذره 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️