2777
2789

همش با خودم میگم نه دیگه باید اینکارو بکنم و اینطوری رفتار کنم ، اونطوری شروع کنم اونطور کار کنم 

یا میگم وقتی برسم خونه اینکارو بکنم اما وقتی میرسم در عمل هیچ کاری نمیکنم و انجامش نمیدم ب تعویق میندازم و فقط فکر میکنم بهش فقط خیلییییی فکر میکنم

و ذهنم رو خیلی درگیر میکنم یعنی ب جای اینکه یه راه حلی رو دنبال کنم چون مسیر طولانیه بیخیال میشم و می‌شینم فقط بهش فکر میکنم ؛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم...

کلی برنامه ریزی دارم اما گفتم از فروردین امسال همه زو مرتب انجام بدم

الان نیمه ماه گذشت من کارام عقبه

اینقد دوسدارم پرررر انرژی باشم بشاش شاد سبک قبراق کارام تمیززو قشنگ انجام بدم برم بعدی هی پیشرفت پیشرفت

اما غم و غصه دارم ذهنم داغونه....

غم نمیذاره کاری کنم

التماس دعا...

منم... کلی برنامه ریزی دارم اما گفتم از فروردین امسال همه زو مرتب انجام بدم الان نیمه ماه گذشت من ...

عزیزم تنها تو اینطور نیستی 😘 از خدا می‌خوام کمک کنه هممون اراده انجامش داشته باشیم ..

من خیلی وقتا اذیت میشم از این وضعیتم ، اما یعنی دل و روحیه اینکه بخوام تغییرش بدم رو ندارم 

عزیزم تنها تو اینطور نیستی 😘 از خدا می‌خوام کمک کنه هممون اراده انجامش داشته باشیم .. من خیلی وقتا ...

آره روحیه بالا میطلبه، پس فردا افطاری مهمون دارم سرما هم خوردم خونه هم رو هوا نمی دونم چیکار کنم