2777
2789

سلام خانما

خیلیییی نگرانم

من هفت هفتمه 

ببخشید ولی ترشح قهویی چسبناک دیدم

خیلی نبود خیلی کم بود

خیلی نگرانم 

هنوز نرفتم برا سونو قلب شنبه نوبت دارم 

لطفا بهم بگین خطرناکه ؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

طبیعیه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم مشکلی نبود

انشااله بعد سونوت برو دکتر شیاف میده

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

طبیعیه

بتات  چند بود برای چند هفته؟؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

استراحت کن شیاف بزن چیزی نیس 

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

نترس طبیعیه .اگر خدایی نکرده بیشتر شد،خونریزی کردی با درد شدید داشتی برو سریع دکتر

شنبه رفتی سونو برو پیش دکترت شیاف میده بهت 

من هفته یازدم هرازگاهی دارم لک ،ولی از قبل از سونو قلب دارم شیاف میزنم نمیدونم کی دکترم قط کنه

نترس طبیعیه .اگر خدایی نکرده بیشتر شد،خونریزی کردی با درد شدید داشتی برو سریع دکتر شنبه رفتی سونو ب ...

تا قبل سه ماهگی برای یسریا عادیه

بعدش دیگه فکرکنم قطع میشه چون جنین خودشو میکشه بالا

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
فکرنکنم لکه قرمز نگران کننده تره ولی قهوه ای نه ولی برو دکتر حتما

امروز دکتر بودم 😭🤦🏼‍♀️

شنبه ک میرم سونو بعد میرم دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
طبیعیه بتات  چند بود برای چند هفته؟؟

۴ هفته ۶۰۰۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس نداشته باش عزیزم کار سنگین کردی؟یا پیاده روی شدید؟

پیاده روی داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40