2777
2789

حقیقتش من خانواده خیلی خیلی سختگیری دارم 

از هر روشی که بگین استفاده کردم تا اعتمادشونو جلب کنم ولی فایده نداره تنها جایی که تنهایی میرم مدرسس تازه جدیدن رفیقمم باهام میاد که راه خونمون تا مدرسه ۵ دقیقس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اذیت میکنن حقیقتا بیشتر دوستام رو از دست دادم وقتی تو اوج جوونی باید خوشحال بودم خوشحالیمو ازم گرفتن انگار بچم که همش میخوان گوشیو چک کنن جایی که میرم فقط مدرسس و خونه فامیل که اونم با خودشون میرم 

عزیزم کارت خیلی اشتباهه از الان تو این سن کم خودت درگیر دعا نویس کنی بخدا هیچ چیزی حل نمیکنه فقط سنگینی بدتری تو زندگیت میاره

من برای موضوعی اشتباه کردم و رفتم حتی جواب نگرفتم 

هیچ خانواده ای بد بچش رو نمیخواد شاید بخاطر سنته شاید بخاطر اختلاف سنی بین ت و خانوادت هست که همچین مواردی پیش میاد. و تو تنها نیستی دوستی هیچ بدرد نمیخوره و تنها کسی که برات می مونه همین خانوادس سعی کن خوش صحبت باشی تو جمع خانوادگی باهاشون دوست بشی بگی بخندی شادی بیار تو خونه و طبق قوانین خودشون زندگی کن تا بهت اعتماد کنن..

اینو از کسی گوش بده که با اخلاقم اخلاق خانوادم تغییر کرد و الان از من مشورت میگیرن حتی 

و حتی دوستایی که کنارم بودن سنگشون به سینه میزدم هیچکدوم نیستن و تو شادی گیر زندگی خودشونن و من هستم و حانوادم ..

عزیزم کارت خیلی اشتباهه از الان تو این سن کم خودت درگیر دعا نویس کنی بخدا هیچ چیزی حل نمیکنه فقط سنگ ...

تغییر نمیکنن عزیزم همه روش هارو امتحان کردم مامان و بابام هنوز ۴۵ سالشون هم نشده اختلاف سنی زیادی هم نداریم 

تغییر نمیکنن عزیزم همه روش هارو امتحان کردم مامان و بابام هنوز ۴۵ سالشون هم نشده اختلاف سنی زیادی هم ...

تو هنوز سنت کمه درکشون کن حالا که درکت نمیکنن خودت بزار جاشون تفکرات الان تو با خانوادت خیلی فرق داره 

من فقط با مادرم 20سال اختلاف سنی داشتم با کلی چالش و اختلاف باید مدیریت کردن و مشکلاتت از الان از عقلت استفاده کن حل کن