2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انگار خونده بودم توی نی نی سایت که کسانی اینطوری بودن ولی نمی دونم بارداری شون ادامه دار بود یا نه؟؟ عکس بی بی چک رو می شه بزارید؟ و اینکه چند تا بی بی چک گذاشتید؟  مارکهای مختلف بودن؟

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

نگفتن دوباره ازمایش بده شاید اشتبا شده باشه؟؟

یجا میخوندم گفته بود بعضی خانوماحامله میشن نمیفهمن اصلا ینی بارداری پوچه ممکنه مثبت بشه ولی درواقع بچه ای درکارنباشه.بنظرم برو ماما

نمیتونم عکس بزارم بلد نیستم . من یه بار بارداری خارج از رحم داشتم واسه این میترسم ولی اون موقع هم بی بی مثبت بود هم ازمایش. الان بخاطر لکه بینی نگرانم دکتر رفتم گفت پروزسترون بزنم حالا قراره صب بی بی بزارم اگه باز خط بیوفته حتما میرم سونو

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نگفتن دوباره ازمایش بده شاید اشتبا شده باشه؟؟یجا میخوندم گفته بود بعضی خانوماحامله میشن نمیفهمن اصلا ینی بارداری پوچه ممکنه مثبت بشه ولی درواقع بچه ای درکارنباشه.بنظرم برو ماما

ن نگفتن اخه بی بی چک رو معتبر نمیدونن دیگه ازمایش ملاک هست ولی دکتری که امروز رفتم گفت فردا دوباره بی بی چک بزارم

چه مارکی بود؟؟چندروزگذشته؟بعدچه مدت دوخطه شد

مارک لاوین رز بعد دو دیقه دوخط شد ولی هر دو خطش کمرنگ بود رو کارتنش نوشته کمرنگ هم معتبره بعدش لکه بینی داشتم فرداش رفتم ازمایش 0/1بود رنج ازمایشگاه 25 به بالا بود

نگفتن دوباره ازمایش بده شاید اشتبا شده باشه؟؟یجا میخوندم گفته بود بعضی خانوماحامله میشن نمیفهمن اصلا ینی بارداری پوچه ممکنه مثبت بشه ولی درواقع بچه ای درکارنباشه.بنظرم برو ماما

ن نگفت ازمایش بدم خودم اینجا زیاد خوندم که بی بی مثبت ازمایش منفی ولی باردار بودن من بخاطر بارداری قبلیم و این لکه های قهوه ای نگرانم